Joko selvitit miten paljon sinua vituttaa?

Kokonaisvaltainen terveys: lepo ja uni – rentoutuminen – fyysinen ravinto – psyykkinen ravinto – liikunta – elämän haasteet

 

YLE TV1:ssä käynnistyy syyskuun lopussa Elämä pelissä -ohjelman kolmas tuotantokausi. Jo nyt voit selvittää V-indeksisi.

 

Vituttaako sinua? Silloin tämä ohjelma voi olla sinua varten. Voit selvittää Duodeciminin laatiman Vitutus-testin avulla onko sinulla kaikki naakat tornissa ja tuletko naakkoinesi hyvin toimeen.

Kuka haluaa katsoa onnellisuusohjelmia kun on jatkuva vitutus päällä? Sitä me terveystoimittajat saimme pohdiskella ohjelman esittelytilaisuudessa.

Ohjelmassa on tunnettuja asiantuntijoita selvittämässä koehenkilöiden vitutusta.

Psykologi Tony Dunderfelt lähtee selvittämään kotiäiti ja omaishoitaja Nina Mikkosen syytä murjottaa. Monimiljonääri Kai Mäkelä haluaa löytää mielekkyyttä elämäänsä psykiatri Ben Furmanin opeilla.

Näyttelijä Oskari Katajisto pui julkisuuden kiroja lääkäri Heimo Langinvainion henkisessä valmennuksessa. Valmennusta hakee myös yrittäjä Jethro Rostedt ja elokuvasäätiön toimitusjohtaja Irina Krohn.

Minua vituttaa henkilökohtaisesti kun ohjelman avulla kerätään tutkimusdataa, jota Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos sitten tutkii. Ei hiivatti sentään! Sille tunareiden miehittämälle laitokselle ei saisi antaa mitään tutkimustehtäviä. Pilaavat tämänkin ohjelman aineiston. Pelkkä laitoksen nimen mainitseminen takaa jo katastrofin. Vittu.

Jaa, meinasi unohtua. Tämän vitun spektaakkelin juontaa Marco Bjurström ja joku aika tuntematon nainen.

Aiotko vittu katsoa? Minä juon nyt kahvia.

 

 

12 kommenttia artikkeliin ”Joko selvitit miten paljon sinua vituttaa?

 1. Telkkarista ( mainoskanavilta ) tulee niin paljon kaikkea paskaa etten ihmettele että tämmönenkin ohjelma piti sitten vielä tehdä.. onhan se kiva nähdä että jopa monimiljonääriäkin vituttaa.. Ja että yltiöpositiivinen Bjurström sitä vielä ohjelmaa juontamassa..

  Tykkää

 2. Meinaa tuollainen touhu käydä kyrpimään. Tulee mieleen viimeksi vastaava kyrpiintyminen vain tilanteesta, kun oli pyhä ja kaupat kiinni ja oli päässyt voi loppumaan, eikä sitä huoltoasemalta löytynyt. Syynä kaiketi mainitsemasi laitoksen johtajana toimiva mulkku.

  Mutta asiaan. Vuonna 1968 julkaistu Jukka Virtasen sanoittama ja Simo Salmisen laulama pornolaulu on taas ajankohtainen: ”Ronskisti vaan tätä ruokotonta aikaa kun rumasana sanotaan niinkun se on.” Mikäpä siinä, mutta minkälaiset kyrvät ovat oleet päättämässä, että pelkästään vittu -johtoinen sana nyt on käytössä!?!

  Hankkeen takana on näköjään Sitra, Sosiaali- ja terveysministeriö, Mielenterveyden keskusliitto, Kunnossa kaiken ikää -ohjelma sekä Aivoliitto, Diabetesliitto ja Sydänliitto.

  Luulisi, että noinkin arvovaltaiset tahot varmasti ovat kuulleet asiasta nimeltä tasa-arvo. Mutta ei, käytetään vain sanaa, josta aivan varmasti tietävät, että se loukkaa vakavasti osaa naisista. Millaisia mulkkuja tästä asiasta oikein on ollut päättämässä? Kyllä tuppaa kyrpimään, ettei päättävistä elimistä löydy minkään vertaa järkeä.

  Christer kommentoi: Elinvoimaista ja tasa-arvoista tekstiä!

  Tykkää

 3. Ohjelmakuvausta lukiessa vitutus ja ahdistus kasvoi rivi riviltä. Kunnes lopussa selvisi, että tämän kaiken positiivisuuden juontaa Bjurström.

  Voi vittu. Viiltäisin ranteet auki vaikka vispilällä, jos joutuisin tuota ohjelmaa katsomaan.

  Tykkää

 4. Hienoa Christer! Kerrankin jotain järkevää näilläkin sivuilla.Suurinta osaa suomalaisia vituttaa mutta se kuulemma kuuluu kansanluonteeseen sekä geeniperimään;) Minuakin vituttaa lähes yhtä paljon kuin Ismo Alankoa http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU mutta se todellakin johtuu pääsääntöisesti suomalaisista terveysviranomaisista sekä kaiken maailman paskatutkimuksista! No yritän selvitä viinaa juomalla sekä etsimällä suurennuslasin avulla härmäläisistä paskaruoka kaupoista jotain syötäväksi kelpaavaa….

  Tykkää

 5. Vastaukset oli:

  Positiivisuus 88/100
  Elämänasenteesi on myönteisempi kuin 92%:lla kyselyyn vastanneista kanssaihmisistä.

  V-indeksi 7/100
  Vastoinkäymiset kuormittavat sinua huomattavan vähän.
  Kykysi sietää vastoinkäymisiä on parempi kuin 97 %:lla vastanneista.

  Eliniän ennuste
  Arvioitu eliniän ennusteesi on 81 vuotta.
  Sinulla on mahdollisuus parantaa pienillä elämäntapamuutoksilla eliniän ennustettasi: 3 vuodella.

  Kyllähän mää tiesin ton jo ennestään. Olis kertonut jotain uutta 😉

  Tykkää

 6. ”Tulee mieleen viimeksi vastaava kyrpiintyminen vain tilanteesta, kun oli pyhä ja kaupat kiinni ja oli päässyt voi loppumaan, eikä sitä huoltoasemalta löytynyt. Syynä kaiketi mainitsemasi laitoksen johtajana toimiva mulkku.”

  Pienet on vitutuksen aiheet hyvinvointivaltiossa. Puskaa siitä on turha syyttää, vaan kanssakarppaajia jotka haalivat voita kuin parastakin aarretta. Huolimatta siitä, että sen ”terveysvaikutukset” ovat kuvitelmaa. Maku on toki mainio.

  Tykkää

 7. Minä olen käyttänyt voita ja oliiviöljyä vuosikaudet pääasiallisina rasvanlähteinä karppuksesta viis. En kuvittele mitään. Tulkitsen vaan tutkimuksia eri tavoin kuin THL. Olisiko niin, että rasvavalintani enemmänkin on vitutuksen aihe THLn Puskalle ja Vartiaiselle?

  Tykkää

 8. Kiitos kun valaisit keitä ohjelmissa ahdistaa. Ei ole tullut katseltua ohjelmaa siis olen säästynyt ylimääräiseltä vitutukselta. Oskari Katajisto sukunsa ensimmäinen näyttelijä jolla on julkisuusongelma, laulu virtuaali Oskarista ” Oskari Olematon nolla katu nolla” se styge siis kuuluu Oskari Katajiston toivelaulu kirjaan.
  Mikä vitun Jetro eikö se ollut britti bändin nimen eka osa jotain brogea se oli mut tää jätkä on näsä läski.
  Irina Krohn eikös sitä vituttanut suunattomasti kun meni siihen nykyiseen duuniin,, vituttaako sitä punkeroa vieläkin, erikoinen hyypiö.
  Nina Mikkosesta en tiedä mitään siis nykyisestä tilasta mutta ainakin akka vitutti monia vuosia sitten Myrskylässä kun nimitteli äitejä huonoiksi äideiksi jotka veivät pikku piltit tarhaan töittensä ajaksi. Kai Mäkelälle voin antaa ilmaisen neuvon mene huoriin mitään ei saa ilmaiseksi siis jatka samaan malliin, eiku toi loppu osa veke.. Marco ,, eikö ketään muuta löytynyt eihän se tiedä vitusta mitään….

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s