Mielen kaaoksesta hyvinvointiin ja omaan voimaan

Moikka!

Testikirjoitin mitä tulee kun kerron omaa totuuttani, hyvin vahvastikin, vapautumisestamme, joka on mahdollista, aina vain, niin halutessamme.

Kirjoituksessa on voimaa takana, kokisin niin, eli tämä herättää niitä ihmisiä joiden aika on, mutta samoin voi ärsyttää monia. En osaa tarkemmin selittää tuota vaikutusta, mutta se ei ole pelkästään sanoihin piilotettuna.

Voisitko ajatella, että olet kehto?

Kehto joka itseään keinuttaa, aina vain?

Näin voit ajatella, että yhtä lailla, mielesi kanssa pelleillessäsi, annat mielen viedä sinua, arvokasta sinua, sinne tänne, aivan turhaan, mielen kaaokseen, pahoinvointiin, uhriuteen, heikkouteen, kipuihin valtaviin.

Ei tälle ole tarvetta, jos niin voin sanoa suoraan sinulle nyt, tässä näin, tässä hetkessä, voisitko ajatella näin?

Voisitko ajatella, että olet suurempi, mahtavampi kuin mikään mieli maailmassa, edes ne yhteenlaskettuna?

Ne ovat vain harhaa, mielen harhaa, uskomuksia, ajatuksia, ajatusrakennelmia turhia, aivan turhia.

Vain on rakkaus sydämessämme, puhtain rakkaus siellä niin, joka merkitsee. Ja tuolle kun avaudumme, ikään kuin, voimme kokea sitä, mitä olemme, kuka todella olemme, syvyys, aukeus, avaruus, valkeus, ihanuus, rakkaus, ilo, voima, rauha, kaikkea sitä olemme, kaikkea sitä, siitä olemme tehty, syvällä sisimmässämme, meillä on vain tämä mieli-ilo tässä kannessa ikään kuin puksuttamassa, opettamassa meitä heikkoudestamme valoon, sinne vain.

Voit ajatella näin, tai voit ajatella painivasi mielesi kanssa vielä hetken, hakkaavasi päätäsi seinään, pahoinvointisi yltyessä, asioiden kaatuessa mahdottomuuteensa kuin korttitalot, oksennuksenkin ehkä pyrkiessä ylös, kaikkea tätä voit mielesi kanssa, siihen samaistuessasi kokea.

Eikä niin ole tarvetta, heti kun sen oivallat.

Voit astua viereen, ikään kuin, tarkkailemaan ajatuksiasi, tunteitasi, oivaltaa siitä mitä ne, ne kokemukset jotka niihin liittyvät, ovat tulleet sinulle opettamaan? Mikä on kolikon kääntöpuoli, mitä voit mistä tahansa ikävästä asiasta kokemuksesta, karustakin, hyvin karustakin oppia?

Voiko näin olla, voiko mitenkään?

Sulje silmäsi, kuuntele sydämelläsi, mene sydämesi rauhaan, kuuntele itseäsi, mitä kuulet, mikä on totta, mikä on valhetta?

Kuuntele tuota, ja vain tuota, kun niin uskallat tehdä, koet sen tärkeäksi, ja tuolloin olet vapaa, askelen vapaampi kuin hetki sitten, voit ajatella niin.

Kyllä, sydämemme ohjaa villeille teille, kauniille seikkailuille, rajuillekin, mutta tuo on ikään kuin oikopolku ihanuuteen, taivaaseen itsessämme, rajattomuuteen jota voimme kokea, tässä hetkessä, jokaisessa hetkessä elämässämme.

Vain meistä itsestämme on kiinni, tuo päätös, kumpaa tahdomme kokea, sydämemme ihanuutta, valkeutta, vaiko mielen kaaosta, pimeyttä jopa?

Näin vain, valonkatkaisijasta voit kuvitella kääntäväsi itsesi hyvinvointiin, tai pahoinvointiin, kuinka vain päätät tehdä, se on sinusta itsestäsi kiinni, itsestäsi vain.

Voi hyvin, olet rakas, vaikket sitä nyt käsittäisikään, että tällainen tuntematon kaveri voi niin sanoa tuntemattomalle ihmiselle, Matille tai Liisalle tai mikä sinun nimesi sitten onkaan, voit myös tuntea tuon rakkauteni, sydämessäsi, jos sen suostut avaamaan, täksi hetkeksi, ja maailmasi on mullistuva, jos niin voin sanoa,

Parhain terveisin,

PetriHuittiPetri Huitti

Koulutukseltaan, taustaltaan DI (Tuotantotalous / logistiikka), perehtynyt globaalien ja PK-yritysten toiminnan kehittämiseen, prosessien, logistiikan, toimitusketjujen, jo vuosia, lähes 20 vuotta, opettaen sitä, konsultoiden, nyt kääntyen henkiseksi opettajaksi, heartfulnessin puolesta puhujaksi ikään kuin, viimeisinä vuosina, vahvasta ateismi-skeptikko-tieteellisyystaustasta huolimatta, oman kokemuksensa kautta, sisimpänsä myllerryksiä läpikäydessään, tunteitaan syvimpiä, alitajuisia, niitä jotka meitä usein rajoittavat olemassa se kuka olemme, rajoittamaton, loistava, vahva, voimakas, osaava, valaiseva jopa. Nykykoulutukseltaan Petri on siis lisäksi henkisen kasvun ohjaaja, heartfulness-ohjaaja-valmentaja, kehonkuuntelun kouluttaja, kirjoittaja, kirjailija, maailmanparantaja, kosminen tiedemies niin sanotusti, henkensä kautta, sydämensä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s