Robottireportteri XYZQW2013

Kokonaisvaltainen terveys: lepo ja uni – rentoutuminen – fyysinen ravinto – psyykkinen ravinto – liikunta – elämän haasteet

 

Kuulin radiosta uutisen, että uutistekstien kirjoittamiseen voidaan nykyään käyttää robottia, joka tuottaa kielellisesti puhdasta ja luettavaa tekstiä. Tarvitaanko enää terveystoimittajia?

 

Tässä robottireportterinne XYZQW2013 Mansen vimpulalla ja uudistetulla yläpääalapääprosessorilla uuden terveysuutisen kimpussa:

 

Foolihappo syäpäriskiä pelkoja vähätellyt tutkimalla vitamiini pillereitä ”saattaa lyhentää elämää”

Hualet siitä, että otetaa ylimääräinen foolihappo kattos ny saattaa kattonnääs lisätä syäpäriskiä on pelattu alas laajan tutkimuksen. Seuraavat Kanaran kattonnääs tutkimus yhristää vitamiinin kanssa pienen ei sempualee nousun syävän, tutkimuksen Lancet lehressä tarkasteltii tierot 50000 ihmistä.

Se varmaankaa havaittu huamattavia eroja, jotka nääs ottivat foolihappoa. Taken raskauren alkuvaiheessa, se vähentää mahrollisuuksia tiettyjä synnynnäisiä epämuarostumia ja siä on puheluita lisätä sen ruakaa Yhristyneessä kattos ny kuninkaskunnassa.

Monet maat, kuten Yhrysvallat ja Kanara, Etelä-Afrikka ja Australia, jo lisätä folaatin – kutsutaa myäs foolihappoa tai P9-vitamiini anskattoonny – kaikki jauhot.

Se kattos ny on osoittautunut vähentää vauvat meinaan syntyneet ”hermostoputken vikoja” anskattoonny kuten selkärankahalkion.

Yksi alkuperäiset syyt nääs tähän varovaisempi lähestymistapa Näino länsi-Euroopassa oli riski, että Foolihappolisää voisi salata anemian oireita pienen kattos ny määrän vanhukset.

Foolihappo voi varmasti suasitella raskaana oleville naisille ja niille, kattos ny jotka voivat tulla raskaaksi.

Kuitenkin toinen enemmän hualenaihe oli taustalla 2007 tehryssä tutkimuksessa torettii esiintyvyys paksusualen kattos ny syäpä, joka meinaan oli laskussa Yhrysvalloissa ja Kanarassa, nousi tilapäisesti heti vitamiini on automaattisesti lisätää hälläkössevväliä jauhoo.

Yksi teoria ehrotti, että folaatin oli vauhritti kasvua anskattoonny pieniä, nääs varmaankaa – vielä havaitsematta syäpiä tai kattos ny re-syöpä, jotta ne ei sempualee voiraa riaknosoitu aikaisemmin ja antaa vaikutelman, että syäpien oli lisääntyny.

”Vakuuttuvat”

Lancet Tutkimuksessa näino verrattii syäpien viiren vuaren aikana 50000 ihmistä useista maista, jokku ottamalla foolihappoa täyrentää hälläkössevväliä ja joitakin lumelääkettä.

Annokset folaatin anskattoonny taipumus meinaan olla totanoinni paljon korkeampi kuin ehrotettu anskattoonny pakollista linnoitus jauhoja, mutta hienoinen nousu syävän ilmaantuvuus kirjataa ryhmää ei sempualee varmaankaa nääs saavuttanut tilastollista merkitsevyyttä, eli se voi olla tuate sattuman totanoinni yksin.

Yksi raportin kirjoittajat, tohtori Hälläkössevväliä Ropert Clarke, mistä Clinical Trial Service Unit Kattos ny Oxforrin yliopisto, sanoi, että näino tulokset ei sempualee olivat rauhoittavaa”.

”Jos oli anskattoonny merkittävä vaikutus, luulisi nähny sen jo”, se lisäsi.

Hän sanoi, että vaikka annokset ehrotetaa pakolliseksi linnoitus jauhot olivat paljon totanoinni alhaisemmat kuin tutkimuksessa, pieni osa ihmisistä tierettii yhristää tää Totanoinni extrasta.

Hän sanoi: ”jos ei sempualee on olemassa varovaisuutta ny, tää on meinaan ryhmä ihmisiä ei sempualee muassa.”

Uudet rajoitukset saatavuuresta suuren annoksen anskattoonny lisäravinteet ovat yksi mahrollinen ratkaisu.

Britannian Lääkintäpäälliköiren jo anskattoonny suasitellut, meinaan että folaatin lisätää jauhoja, meinaan ja päätös ny kuuluu ministereitä.

Department meinaan of Health tierottaja sanoi: anskattoonny ”tämä on monimutkainen asia, nääs jossa tasapaino riskien ja hyätyjen jonka ministerit täytyy harkita hyvin tarkkaa. Olemme jo neuvovat naisia ajatellut nääs aloittaa perhee ja raskaana ottaa foolihappoa täyrentää.”

British ruakavalioo Association kertoo, että linnoitus olisi ”helppo tapa” lisätä foolihapon saanti koko väestölle.

Tiedottaja tohtori Sarah Hälläkössevväliä Schenker sanoi, että vaikka oli viä varoen ylitte anemia vanhuksilla, hälläkössevväliä yleinen hyäryt ylittävät riskit.

Hän sanoi: ”se voiraa ei sempualee varmasti suasitella raskaana oleville naisille ja niille, jotka voivat tulla raskaaksi.

”Täydentäminen voi hyvinkin olla hyvä irea, koska meirän meinaan terveys viestejä terveellisiä ruakatottumuksia ei sempualee eivät aina perille.”

 

Huomio: Mansen vimpula = Manseraattori

5 kommenttia artikkeliin ”Robottireportteri XYZQW2013

 1. Asiasta oli artikkeli jo viikko sitten muualla.

  http://www.mbnet.fi/artikkeli/ajankohtaiset/ajassa/robotti_korvaa_toimittajan

  Lontoonmurteella algoritmi toimiikin varmasti etenkin lyhyissä urheilu- ja talousuutisissa, mutta entäs suomeksi, kun äidinkielessämme ovat aika mutkikkaat nuo taivutussäännnöt… Eikä ohjelma varmasti pysty ajattelemaan ja analysoimaan materiaalia kuten elävä ihminen (siis toimittaja), koska koneella ei ole sielua eikä edes yleissivistystä.

  – Sinänsä tällä kertaa hauska blogipostaus ja melkein oikein Tampereen kiälellä – kiitos nauruista.

  Tykkää

 2. Voi hellanlettana,että on taas turha kirjoitus. Oikeasti Christer, lopeta kirjoittaminen jos et pparempaan pysty.

  Christer kommentoi:

  Turhaksi haukuttu kirjoitus
  Grandmaster Sexaylle kirous
  Te muut ymmärrätte sen sisältämän satiirin
  Grandmaster voisi tehdä tänään kuntopiirin
  Oivaltanee näin kovan puuskutuksen lomassa,
  miten hän kritisoinnissa onkaan hukassa.

  Tykkää

 3. Kivat riimit Christer, sanoittaminen sopiikin sinulle paremmin kuin ihmisten kiusaaminen keskinkertaisilla kirjoituksilla tai puheella.

  Christer kommentoi: Oikein oivallettu. 🙂 Tarjoan terveystietoja monin eri tavoin. Oletko lukenut runokirjani ”Sietämättömiä runoja terveydestä” vuodelta 2010?

  Tykkää

 4. En ja pelkästään se,että sinulla ei ole edes omaa wikipediasivua osoittaa, että et ole omalla alallasi mikään merkityksellinen ihminen ja se riittää minulle etten lue mitään sinun tuottamaasi. Tee oikea päätös ja lopeta.

  Christer kommentoi: Salli minun nauraa älyttömyyksillesi.

  Tykkää

 5. Tuhannet kiitokset hauskasta ja oivaltavasta blogista!

  Se oli verbaalista ilotulitusta parhaimmillaan. Koneellisesti käännetty robottikieli ja syvästi inhimillinen manselainen nuotti kaikkine täytesanoineen teki kirjoituksestasi loistavan.

  Huumori pisti myös miettimään, mitä on todellinen, vastavuoroinen kommunikaatio.

  Hyvää vointia toivottaen

  Riitta Autero

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s