Lääketeollisuuden palkkamurhaajat

Johtaja Peter Götzsche nimittää lääketeollisuuden lahjomia vaikutusvaltaisia asiantuntijoita lääketeollisuuden palkkamurhaajiksi.

.

.

peterSain luettua Nordic Cochrane-keskuksen johtaja Peter Götzschen uuden kirjan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”. Kirjasta on julkaistu hyvä yhteenveto Lancet -lääkärilehdessä ja useita arvioita mm. blogeissa.

Kuka ihmeen Götzsche? Näin esittelee Sitruuna-kustannus kirjailijan:

Professori Peter C. Gøtzsche valmistui luonnontieteiden maisteriksi pääaineinaan biologia ja kemia vuonna 1974 ja lääkäriksi vuonna 1984. Hän on erikoistunut sisätautioppiin; hän työskenteli kliinisten tutkimusten ja valvonnan parissa lääketeollisuudessa vuosina 1975–83 ja Kööpenhaminan sairaaloissa vuosina 1984–95. Hän oli yksi Cochrane Collaborationin perustajajäsenistä vuonna 1993 ja perusti Pohjoismaiden Cochrane-keskuksen samana vuonna. Vuonna 2010 hänet valittiin kliinisen tutkimusten suunnittelun ja analyysin professoriksi Kööpenhaminan yliopistoon.

Gøtzsche on kiinnostunut tilastotieteestä ja tutkimusmetodologiasta. Hän on useiden hyvästä tutkimustavasta suosituksia kirjoittavan ryhmän jäsen ja on ollut mukana laatimassa satunnaistettujen vertailukokeiden CONSORT-ohjeistusta (www.consort- statement. org), havaintotutkimusten STROBE-tarkistuslistaa (www.strobe- statement.org), järjestelmällisten katsausten ja meta-analyysien PRISMA-raportointiohjetta (www.prisma- statement.org), ja tutkimusprotokollien SPIRIT-ohjeistusta (www.spirit- statement.org). Peter Gøtzsche on yksi Cochrane Methodology Review Groupin päätoimittajista.

Gøtzschella on verraton kokemus alalta. Hän on toiminut lääkeyhtiöiden myyntiosastoilla niin lääkkeiden etuja lääkäreille esittelevänä myyntimiehenä kuin tuotepäällikkönä. Hänen mielipiteidensä taustalla on vuosikymmenten huolellinen tutkimustyö, jonka tulokset on julkaistu vertaisarvioiduissa lehdissä. Hän ymmärtää syvällisesti tieteellisten vääristymien statistiikkaa ja kliinisten tutkimusten analyysitekniikkaa. Hän on ollut kliinisten tutkimusten järjestelmällisen katsaus- ja meta-analyysikäytännön kärjessä erittelemässä tarkkojen kriteerien mukaan lääkkeiden ja kokeiden vaikuttavuutta. Hän on usein ärsyttävän perusteellinen, mutta aina etsimässä näyttöä.

Peter C. Gøtzsche on julkaissut yli 70 artikkelia tärkeimpien lääketieteellisten lehtien muodostamassa viisikossa (BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine ja New England Journal of Medicine) ja hänen tieteellisiä kirjoituksiaan on lainattu yli 14 000 kertaa.

Palkkamurhaaja -nimitys on osuva, sillä Götzsche osoittaa, että reseptilääkkeet aiheuttavat tehokkaasti sensuroitujen massiivisten terveyshaittojen lisäksi länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Kaiken lisäksi suuri enemmistö lääkkeistä on valtaosalle käyttäjistään täysin tehottomia, toisin kuin lääketeollisuus ja sen lahjomat asiantuntijat väittävät.

Lääkehaittoja peitellään häikäilemättömästi ja jopa valtava määrä lapsia ajetaan tietoisesti ja tarkoitushakuisesti itsemurhiin tehottomilla lääkkeillä liikevoittojen maksimoimiseksi. Menneisyydestä paljastuu lasten joukkohautoja ja muita kauheuksia. Lääketeollisuus ei omista omaatuntoa. Se omistaa vain hurjan kaipuun rahojen perään.

Miten saada turha lääkitys loppumaan on yksi kirjan teemoista. Olen tässä terveysblogissani raportoinut terveyssatiirinkin muodossa tästä polyfarmasiasta, lääkkeiden haittavaikutuksista, lääketeollisuuden valheista ja suoranaisesta korruptiosta. Paljon on vielä tekemistä, mutta yksi keino valistussanoman eteenpäinviennissä on pyytää lääkärikuntaa tutustumaan Peter Götzschen kirjaan.

Lääketeollisuudesta riippumaton Nordic Cochrane-keskus ja sen johtaja Götzsche ovat tehneet suunnattoman hienoa työtä tutkiessaan tarkasti mm. lääketeollisuuden julkaisemia tutkimusraportteja. Ei ole liioittelua väittää, että lääketeollisuuden toimintatavat täyttävät järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit. Bandidos, Helvetin Enkelit, Yakuzat ja Mafia ovat pikkutekijöitä lääketeollisuuden rinnalla!

Götzsche tuo yksityiskohtaisesti esille ne keinot, joilla lääketeollisuus manipuloi törkeällä tavalla rahoittamiensa kliinisten tutkimusten tuloksia liioitellen lääkkeiden hyötyjä ja peitellen niiden aiheuttamia terveyshaittoja.

Götzsche tuo esille kuinka lääketeollisuus on lahjonut valtavan määrän lääkäreitä, tutkijoita, terveyslehtiä, ammatti- ja potilasjärjestöjä, yliopistojen laitoksia, toimittajia, lääkevalvojia ja poliitikkoja. Rikoksiin syyllistyneitä lääketehtaita on valtava määrä, rikokset ovat laajamittaisia ja toistuvia, ja rikokset ovat levinneet niin laajalle ja toteutettu niin järjestelmällisesti, että niiden on oltava tehty tietoisesti ja tarkoitushakuisesti.

Lääketeollisuus on ostanut puolelleen massiivisen määrän lääkäreitä rikollisten tarkoitusperiensä avuksi. Ruskeat kirjekuoret vaihtavat omistajaa. Lääketeollisuuden myyntimiesten lääkäreille jakamat isot setelitukot eivät jätä jälkiä. Professori Götzsche kysyy mitä tuhannet lääkärit pelkästään Tanskassa tekevät lääketeollisuuden palkkalistoilla, ja vastaa heidän auttavan lääketeollisuutta lisäämään pääosin turhaa ja haitallista lääkemyyntiä potilaittensa kustannuksella. On uskomatonta miten lääkärit kuvittelevat etteivät heidän taloudelliset kytköksensä vaikuta heidän toimintaansa ja mielipiteisiinsä, eivätkä ymmärrä että kyse on korruptiosta. Kaikki muut sen luultavasti ymmärtävät. Götzschen mukaan niin suuri osa lääkäreistä pettää itseään, että näyttää siltä kuin kyseessä olisi kollektiivinen psykoosi.

Kirjassa käydään perusteellisesti ja tapauskohtaisesti läpi, kuinka lääketeollisuus on jo saanut valtavan määrän tuomioita edellä mainitusta rikollisesta toiminnastaan. Tuomioilla ei ole kuitenkaan ollut toimintaan minkäänlaista vaikutusta, joten tuomiot ovat olleet toistaiseksi aivan liian lieviä. Touhua voi verrata rikosoikeudelliselta vakavuudeltaan lähinnä kansanmurhaan, joten on syytä toivoa että tuomiot ovat jatkossa sen mukaiset niin lääketeollisuudelle itselleen kuin myös sen johtajille ja rikollista toimintaa edistäville lahjotuille asiantuntijoille.

Kun katsoo esimerkiksi masennuslääkkeiden ja kolesterolia alentavien statiinilääkkeiden myynnin valtavaa lisääntymistä Suomessa ja lääkehaittojen järjestelmällistä sensurointia ja vähättelyä, tulee väistämättä mieleen että Götzschen esille tuoman törkeän lahjonnan täytyy olla laajamittaista ja järjestelmällistä myös Suomessa.

Tällaista tekstiä sattui silmieni eteen:

Vanhustentalossa elää järkyttävän huonossa kunnossa ja täysin muissa maailmoissa valtava määrä vanhuksia järjettömän turhan ylilääkityksen seurauksena. Vanhuksille tungetaan surutta valtavia määriä erilaisia lääkkeitä, joista valtaosa on täysin turhia ja tehottomia, ja joiden yhteiskäytön haitoista ei kenelläkään ole mitään käsitystä. On hämmentävää miten asia ei tunnu kiinnostavan ketään, eikä kukaan tee sille mitään.

Sairasta touhua!

Miksi vanhuksille määrätään massiivisesti esim. statiineja, vaikka tutkimustulokset osoittavat yksiselitteisesti ja kiistatta, että korkea kolesteroli ei ole heillä sydäntautien riskitekijä. Ne vanhukset joilla on korkeimmat kolesteroliarvot elävät pisimpään, kliiniset tutkimukset osoittavat ettei statiineista ole vanhuksille mitään hyötyä ja mitään tutkimustuloksia statiinien haitoista vanhuksilla ei ole koskaan julkaistu (minkähän vuoksi)? Moni on kysynyt tätä asiantuntijoilta useita kertoja, mutta kukaan ei ole koskaan vaivautunut kommentoimaan asiaa sanallakaan. Lääkealan asiantuntijat ovat kansallinen häpeäpilkku!

Tällaistakin sattui silmieni eteen:

Teksti imee mukaansa. Kirjaa lukee lähes kiihkon vallassa, sillä siitä avautuu se todellinen maailma, missä elämme. Äänessä on pohjoismainen asiantuntija, joka kertoo avoimesti, millä tolalla terveydenhoito on Tanskassa. Sama koskee Suomea, ellei tilanne ole suorastaan pahempi, sillä meiltä puuttuu professoritason kriitikko kaikkien maatessa rähmällään niin lääke- kuin ruokateollisuuden edessä.

Kehotan kaikkia lukemaan Götzschen kirjan tarkkaan ja ajatuksella, niin ymmärrätte millaisessa maailmassa elämme.

48 kommenttia artikkeliin ”Lääketeollisuuden palkkamurhaajat

 1. YLE MOT esitti 26.5. ohjelman Masentavat lääkkeet, jossa haastateltiin mm. Peter Gøtzscheä. Tässä YLEn suomentamia poimintoja hänen lausunnoistaan:

  ”Nämä lääkkeet tehoavat vain vakavaan masennukseen, ja siihenkin kehnosti. Korkeintaan yksi kymmenestä saa niistä apua. Valtaosa niillä hoidetuista ei saa mitään lievitystä, vaan kärsii usein sivuvaikutuksista.

  ”Näiden lääkkeiden määrääminen johtaa ajan myötä uusiin sairauksiin, jotka ovat vakavampia kuin alkuperäinen sairaus. Noin 10 prosentilla potilaista masennuslääkkeet laukaisevat kaksisuuntainen mielialahäiriön.

  ”Varsin usein vieroitusoireet tulkitaan masennuksen uusiutumiseksi. Eikö ole kohtalon ivaa, että potilaan halutaan jatkavan lääkitystä, vaikka heille on aiheutunut niistä haittaa? Se on kauheaa!

  ”Väliaikainen ongelma kroonistuu, koska masennuslääkkeet muuttavat ihmisen persoonallisuutta.

  Cipramilin vaikuttavassa aineessa sitalopraamissa on kaksi puoliskoa, jotka ovat toistensa peilikuvat. Toisella puoliskolla on vain vähän tai ei ollenkaan tehoa. Vain toinen puolisko on vaikuttava. Lundbeck erotti sitalopraamista tämän vaikuttavan aineen ja alkoi kutsua sitä uudella nimellä essitalopraami.

  ”Vaikuttava aine on sama, mutta laki on niin hölmö, että aineen voi patentoida uusiksi, vaikka siitä on vain poistanut tehottoman puolikkaan. Tämä on sitäkin hullumpaa, kun eräät tutkimukset väittävät, että aine on ikään kuin itseään parempi. En juuri luota moisiin tutkimuksiin, koska ne ovat yhtiön omia.

  ”Lundbeckin Yhdysvaltain-kumppanilla Forestilla oli 19 000 lääkäriä neuvonantajalautakunnassaan. Siis 19 000! Niin monta neuvonantajaa ei voi tarvita. Minusta se on korruptiota. Ne ostavat näitä ihmisiä.”

  YLE MOT-ohjelman käsikirjoitus
  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/26/masentavat-laakkeet-kasikirjoitus

  Tanskalainen lääkäriystäväni ihmetteli, että tri Gøtzsche on vielä hengissä. Lääketeollisuuden palkkamurhaajat eivät ole vielä nitistäneet häntä.

  Tykkää

 2. Tilasin kirjan ja ehkäpä on jo postissa huomenna. Halpaa lukemista kun maksaa alle 30 euroa toimituskuluineen.

  Mielenkiinnolla odotan, onko kirjassa valaistusta mm. vastuisiin eri maissa. Vastuisiin siksi, että ilman vastuuta lääketeollisuus voi temmeltää miten tahtoo. Niin pitkään kunnes päitä alkaa tippumaan (tai kuten Dan Brownin kirjan ”Inferno” mukaisesti ”joku keksii juonen”).

  Tutkimusten uskottavuuden suhteen peli lienee jo menetetty. Tarvitaan jotain revolutionaalista. Ehkä sellainen on nurkan takana. Toivottavasti.

  Sen me tiedämme, että vaikuttajilla voi hyvin olla vaikkapa lääkefirman luottokortti ja oikeus käyttää esim. purjevenettä jossain karibialla ilman, että verottajamme siitä koskaan mitään tietäisi. Palkkaakin voi nostaa ulkomaiselle pankkitilille.

  Minihallitusneuvotteluiden tuloksena meillekin palautettiin yritysten verovähennysoikeus asiakkeiden kestitsemisestä. Menettelyllä turvataan sekä ravintoloiden että viihdekeskusten menestys ja toisaalta yritysten mahdollisuus vaikuttaa mielipiteisiin.

  Friedrich Nietzsche 1844-1900:

  ”Ja hallitseville minä käänsin selkäni, kun näin mitä he sanovat hallitsemiseksi: kaupan hierontaa vallasta ja tinkimistä – roskaväen kanssa.”

  Tykkää

 3. Näissä blogeissa on kritisoitu ”käypä hoito”-suosituksia, jotka useimmiten perustuvat Cochrane-selvityksiin. Nyt kun Cochrane-puolelta tulee, jotain, joka tukee Sundqvistin täysin yksipuolisia ajatuksia, niin sitä siteerataan kritiikittä. Jos Sundqvist yleensä seuraisi koko tieteenalaa, eikä vain etsisi sensaatiojuttuja, niin hän tietäis, että Cochranelle on monia kriitikkoja, jotka ihmettevät tuloksia ja tapaa, millä niitä on saatu. Onkohan tässäkin sellainen tapaus, että kritiikki on saanut hermostumaan tutkijan, ja sen jälkeen hän on tehnyt esiintulon, joka saa paljon huomiota somessa.

  Tykkää

 4. Yhdenkään aikuisen ei tarvitse sairaana ollessaan käydä lääkärissä eikä käyttää lääkkeitä jos ei itse tahdo! Se on aivan vapaaehtoista!
  Lopettakaa siis valittaminen ja lakatkaa käyttämästä lääkkeitä ja lääkärien palveluksia jos pelkäätte niitä!
  Mutta älkää tulko valittamaan kun vaivat pahenevat!

  Tykkää

 5. Se nyt on selvä, että lääkäreitä, sairaanhoitoa ja sairaaloita käytetään muiden kuin potilaisen hyväksi mm. kaikissa Pohjoismaissa. Yksi syy tilanteeseen on, että nuo ”käytöt” on tosi helppo järjestää. Potilaat menevät lääkärin puheille ilman lakimiestä tai todistajaa, kun apu on tarpeen eikä vaihtoehtoja ole.

  Valvotun yksilön, kuten epämukavan toimittajan kohdalla, pohjoismainen systeemi antaa ennakkotiedon kohteen tarpeesta. Eli joka maassa hallitseva poliittinen koneisto pystyy käyttämään yksilön sairautta omiin tarkoituksiin. Nuo lääkkeiden käytöt ovat sitten vain osa koko jutusta. Niillä mm. voi siirtää vastuut lääkäreille tai sairaloille, kun nekin voivat olla tunnettuja tilanteina.

  Vai mikähän olisi selitys – juuri Tanskassa – lääkärille, joka oli tarkka kopio suomalaisesta ministeristä. Hän toimitti potilaan tajuttoma hengityskoneeseen, erikoisiin tarkastuksiin, jotka kaikki puuttuivat sairaalan tekemästä raportista. Vastaavaa oli tehty pikku mitassa jo Helsingissä. Tanskassa valitus ja ihmettely tuotti lisädiagnoosin: potilas on ”paranoidinen.” Senkin antoi lääkäri ilman kompetensseja, jota ”potilas” ei edes tavannut.

  Ja ”potilas” on ainoa, joka sai ”seurauksia,” riippuvuuden ehkä tarpeettomista lääkkeistä. Syy oli selvä: potilas heräsi hengityskoneesta liian aikaisin, kun touhu oli yhä kesken.

  Tykkää

 6. Miksi vanhuksille määrätään massiivisesti esim. statiineja, vaikka tutkimustulokset osoittavat yksiselitteisesti ja kiistatta, että korkea kolesteroli ei ole heillä sydäntautien riskitekijä. Ne vanhukset joilla on korkeimmat kolesteroliarvot elävät pisimpään, kliiniset tutkimukset osoittavat ettei statiineista ole vanhuksille mitään hyötyä ja mitään tutkimustuloksia statiinien haitoista vanhuksilla ei ole koskaan julkaistu (minkähän vuoksi)? Moni on kysynyt tätä asiantuntijoilta useita kertoja, mutta kukaan ei ole koskaan vaivautunut kommentoimaan asiaa sanallakaan. Lääkealan asiantuntijat ovat kansallinen häpeäpilkku!
  ……………………………………………….
  Huhuu! Missä luuraa Mie..vai oisko Archibald Bomwitz vaihteeksi pantu asialle pelottelemaan ihmisiä?

  Tykkää

 7. Archibald Bomwitz

  Totesit: ”Yhdenkään aikuisen ei tarvitse sairaana ollessaan käydä lääkärissä eikä käyttää lääkkeitä jos ei itse tahdo!”

  Koeta V*TTU ymmärtää… vika ei ole lääkäreissä, vika ei ole edes lääkkeissä eikä lopulta vika ole edes lääketeollisuudessa vaan RAHAn vallassa, joka vääristää hyvien ihmisten (lääkärit yms.) toiminnan ihmisten vastaiseksi, tuhoavaksi.

  Oheinen videoclippi miten Rothschilds Rockefeller Siionistit hallitsevat ihmisten mieltä ohjaten mm. lääketeollisuutta haluamaansa suuntaan omien tarkoitusperiään tukien, ihmisten vastaista.

  Aloita 1:28 kohdasta, jossa selviää miten hommat pahimmillaan saadaan sujumaan.

  SINÄ OLET NIITÄ, JOTKA HITLERIN SAKSAN AIKAAN SANOIVAT KUN JUUTALAISIA TULTIIN HAKEMAAN (ei minä, huh… ne vei nuo), JA SITTEN HE HAKIVAT KOMMUNISTIT (en minä, huh… ne vei nuo), JA SITTEN HE HAKIVAT TYÖLÄISAKTIVISTIT (en minä, huh… ne vei nuo) KUNNES JÄLJELLÄ OLIT VAIN SINÄ, JA KUN HE HAKIVAT SINUT… EI OLLUT ENÄÄ KETÄÄN PUOLUSTAMASSA SINUA.

  Haluat elää vapauden illuusiossa etkä halua nähdä kaltereita, jotka ovat näkymättömissä silmiesi edessä… et näe niitä, mutta siinä ne ovat. Olet valmis luopumaan vapaudestasi Rothschild Rockefeller Siionismin agendalle luoda yksi totuus, jonka määrittelee RAHA. OLET ORJA JO NYT!!!!

  Tykkää

 8. En käy enää lääkärissä enkä ota vastaan lääkkeitä. Tunnen ihmisiä, jotka tekevät toisin. Minulle tämä ruohonjuuritasolla tehty ”henkilökohtainen” tutkimustyö ja sen tuoma parempi elämä on riittävä, minun elämääni.

  Lääkkeettömyys ei ole pahentanut aikaisemmin olleita oireita, vaan oireet olen saanut pois pelkällä ruokavaliolla. Ja sitä ei kukaan lääkäri ja expertti minulta vie. Kiitos Christer blogistasi. Tiedän, että monet eivät totuudesta pidä, mutta tärkeintä onkin auttaa ruohonjuuritasolla ja auttaa oikeasti.

  Lääkäreiden huippuosaamista voisi tarvita esim. onnettomuuksissa, synnytyksissä, sotatilanteissa ym. Tyttöni umppari puhkesi hänen ollessa 11-vuotias, ja silloin tarvitsimme lääkäriä, ja kirurgiaa. Tyttöni selvisi hengissä. Kiitos siitä sairaalan, huippukirurgin sekä Raamatun Jumalan.

  Lääkäreitä ei tarvita ihmisten tarpeettomassa lääkitsemisessä.

  Tykkää

 9. Dhanesh: kyseisellä videolla kuvaillaan mm. mikropiiriä, jota ilman ihminen kuolee 72:ssa tunnissa (CIA-miehen kertomus).

  Ihmisen tulevan evoluution näkökulmasta tilanne on juuri sama, eli (joidenkin) ihmisten päättämänä, tai sitten ihan vain tyhmyyttämme, genetiikkamme muokkautuu epäluonnolliseen, lääkkeelliseen maailmaan, jolloin tulevaisuuden ihminen ei tule elämään ilman lääkkeitä. Lääkkeistä tulee siis osa luonnollista ihmisten kohdalla.

  Väitän, että tässä on myös eräs syy miksi esimerkiksi karppaus on niin hirveä mörkö joillekin tahoille: heidän jälkeläisensä saattaa olla terveitä ilman lääkkeitä, toisin kuin mm. ”virallisterveellisillä” rehukitudieeteillä lastensa epigenomin sekoittavat (esimerkkinä http://epigenie.com/choline-metabolism-dna-methylation-and-memory-with-dr-steven-zeisel/).

  Kieltäminen (Denial http://en.wikipedia.org/wiki/Denial) on ihmisen psyykeen rakennettu ominaisuus. Totuus halutaan kieltää, koska totuus usein ”satuttaa”. Lapsi, joka on vielä ”tabula rasa” ei omaa ”kieltämistä”, vaan ottaa tiedot vastaan innokkaasti ja pyrkii analysoimaan niitä käsityskykynsä mukaisesti.

  Mutta me aikuiset olemme ”aivopestyjä” ajattelemaan siten kuin meidät on opetettu ja kieltämään asioita, jotka satuttavat. Ei siis ihme, että ”out-of-the-box” ajattelijoita syyllistetään, koska mikäli heidän esilletuomat asiat olisivat totta, ne satuttaisivat maailmankuvaamme.

  RAHAn suhteen olen myös samaa mieltä. Historia tuppaa toistamaan itseään ja nykymenossa on paljon samaa kuin mitä aikoinaan ennen ensimmäistä maailmansotaa. Olkoonkin, ettei historiaa ja nykypäivää saisi koskaan verrata toisiinsa.

  Demokritos 460-371 eKr.

  ”Kyltymätön rahanhimo, jolle mikään ei riitä, on paljon suuremmaksi turmioksi kuin äärimmäinen köyhyys, sillä mitä suurempi on himo, sitä suurempi on puute.”

  Tykkää

 10. Tuomari

  Bloggaajat ja kommentoijat ovat joko sokaistuneita tai sokeita. Puhutaan vain seurauksista, joita RAHAn valta aiheuttaa, ja tämä on RAHAn vallan tarkoituskin.

  RAHAn valta on se, joka ohjaa kaikkea toimintaa. Rothschilds Rockefeller Siionismin agendan piilossa oleville esimerkiksi Yhdysvaltain presidentit ovat vain agendan juoksupoikia, ei yhtään mitään muuta.

  Niin molemmat Bushit, Clinton, Obama ja Kerry yms yms kuuluvat vapaamuurareihin mm. Skull and Bones järjestöön, ja televisiotoimittaja kun kysyi Bush nuoremmalta ja Kerryltä mikä se on, amerikan kansa voisi olla kiinnostunut… vastaus molemmilta hymähdellen: ”se on niin salaista ettei siitä voi puhua”. Bilderberg kokoushan on enemmän tuollainen agendan sokaistumisleiritys… tuollaisille kuin Stubb. Agendan kannalta on siis sama tuleeko presidentiksi demo tai reppu, ja yhä enemmän kansakin tämän tiedostaa.

  Koska kansa alkaa tiedostaa yhä enemmän niin jenkeissä (Natsi-Saksassakin tätä mietittiin) on alettu lisäämään juomaveteen oliko se nyt (natriumkloridia… pitäis tarkastaa ku ei muista) ja saadaan kansa taannutettua.

  RAHAn vallan iso tavoite on saada aikaiseksi yksi maailmanvalta, ja tämän jälkeen valtiot pistetään säpäleiksi (kaikki mikä yhdistää ihmisiä pitää tuhota) ja luodaan keskushallinnon alaisuuteen aluehallinnot. NATO hoitaa sotapoliisin tehtävät kaikkialla yhden maailmanhallinnon alaisuudessa.

  Juu, ei se kerralla niskaamme römpsähdä, ei nuo tyhmiä ole. Ihmiset hivutetaan tähän askel kerrallaan sokaistuneiden poliitikkojen avulla samalla kun esimerkiksi täälläkin bloggaajat höpöttävät vain seurauksista… Christer on kieltämättä poikkeus eli pureutuu syihin.

  Massamedia on hypnotisoinut purkkauutisilla ihmiset eli jauhetaan seurauksia illasta toiseen (saadaan haluttu REAKTIO ihmisiltä, joka oikeuttaa toimintaan) ja siksi poikkeukset nähdään ja koetaan hulluiksi… ihmiset ovat tiedostamattomia

  kuin lammaslauma matkalla teuraaksi.

  Tykkää

 11. Hyvä Eve

  Mehiläinen vs. Kopakkala toiminta vain kertoo kuinka syvälle puheoikeuden riisto on edennyt. RAHAn vallalle Mehiläisenkin alaisuudessa toimivalle Rothschild Rockefeller Siionismin agendalle on tärkeintä ihmisten vapauden rajoittaminen.

  RAHAn vallan tavoite on sama kuin Natsi-Saksan eli yksilöiden vapaus on täysin riistetty pois ja ÄLYKÄS ELIITTI (1 % ihmisistä tai he eivät ole oikeastaan ihmisiä sillä heiltä on täysin kadonnut yhteys rakkauteen ja empatiaan) hallitsee jo useasti kertomani kaikille paitsi tietysti eliitille aivoihin asennetuilla mikrosiruilla.

  Hyvä lukija, etkö usko… mieti hetki, oletko teuraaksi matkalla oleva lammas, joka tuumii ”ei ei, ihmiset ovat huolehtineet minusta niin hyvin”.

  Google kehittelee jo aivoihin asennettavaa mikrosirua… ja miten se aikanaan myydään ensiksi tyhmille sokaistuneille poliitikoille… juu, tietoa siirretään vain aivoista tietokoneelle… EI EI, EMME SIIRRÄ TIETOA TIETOKONEELTA AIVOIHIN… ME LUPAAMME KAUTTA KIVEN JA KANNON.

  Jos olet jo vanha… onko sinulla lapsia?

  Tykkää

 12. Puhumattakaan eräästä tunnetusta rikkakasvista jota liittovaltion toimesta tutkittiin USA:ssa.

  Tutkimustun päätyttyä kaikki aineisto määrättiin presidentin toimesta tuhottavaksi, koska selvisi että kasvilla olisi voitu korvata 60% nykyisistä lääkeistä.

  Lääketeollisuus ei tätä kasvia voi patentoida joten aloitettiin valhellinen tiedotus kasvin haitoista jne…..

  Tutkikaa netin syövereistä epäuskoiset.

  Tykkää

 13. Mihin tarvitaan enään kolesterolilääkkeitä,kun TIME-lehti julisti rasvasodan päättyneeksi?

  Syö voita, tiedemiehet olivat väärässä! Time: Sota rasvaa vastaan on ohi

  Arno Rydman
  9 tuntia ja 54 minuuttia sitten

  Rasvan käytön vähentämisen aikakauden jäljiltä amerikkalaiset ovat sairaampia kuin koskaan

  Amerikkalaiset ovat sairaampia kuin koskaan. Lähes neljän vuosikymmenen jälkeen ovat vuonna 1977 alkaneen rasvankäytön vähentämiskokeilun tulokset selvillä. Tulos oli täysi epäonnistuminen.

  Toisen vaiheen diabetes yleistyi 166 prosenttia vuodesta 1980 vuoteen 2012. Kolmasosa kansalaisista on ylipainoisia.

  – Amerikkalaisia kehotettiin vähentämään rasvan käyttöä vähentääkseen painoaan ja estääkseen sydänsairauksia. On olemassa ylivoimaisen vahvaa näyttöä, että pitäisi toimia päinvastoin, sanoo Bostonin lastensairaalassa työskentelevä ylipainoon erikoistunut tohtori David Ludwig Time-lehdelle.

  Uusien tutkimusten mukaan hiilihydraattien, sokerin ja makeutusaineiden liikakulutus on pääsyy liikalihavuuden ja toisen vaiheen diabeteksen yleistymiselle. Leivän, keksien pastan ja muiden hiilihydraattilähteiden käyttäminen saa kehon toimimaan niin, että se varastoi kalorit rasvaksi ja vahvistaa nälän tunnetta, mikä vaikeuttaa painon pudottamista.

  – Rasvaa vastaan esitetyt argumentit olivat kauttaaltaan vääriä, sanoo Kalifornian yliopistossa työskentelevä lastenlääkäri Robert Lustig

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Time_sota%20rasvaa%20vastaan-22537

  Tykkää

 14. Mitä tehdään ”rajatilapotilaille”?
  Tässä rajatilapotilaalla tarkoitetaan yleensä tervettä ihmistä, josta tiettyjen suositusarvojen kautta saadaan tehtyä potilas.
  Kolestroliarvo 7 oli vielä yli 20 vuotta sitten aivan kohtuullinen. Siihen riitti ”lääkkeeksi” elintapojen muuttaminen. Nyt ko arvolla aloitetaan lääkitys.

  Kun aikoinaan verenpainearvoja muuteltiin hieman alaspäin, syntyi hetkessä tuhansia uusia ”potilaita”.
  Tuttavani kertoi että jos hän olisi menneen 15 vuoden aikana ottanut lääkäreiden tyrkyttämiä lääkkeitä, hän söisi nyt masennus-, kolestroli- ja kihtilääkkeitä. Niitä syödään vuositolkulla ja loppuelämä. Minkä uuden ”sairauden” nämä kolme olisivat vuosien saatossa aiheuttaneet?

  Kyseinen tuttavani kertoi parantaneensa itse itsensä ruokavaliolla ja liikunnalla. Yhteiskunnalle halpa tuttava tulisi palkita jollain tapaa. Nyt Kannustinjärjestelmää kehittelemään, josta lienee tarpeellista pitää lääketeollisuuden agentit pitää erillään.

  Tykkää

 15. Antti Fantti on oikeassa.

  Ongelma vain tuppaa olemaan siinä, että uusi sukupolvi ei enää tajua muuta kuin lääketieteen parantavan voiman. Eli ei niiden lääketeollisuuden agenttien tarvitse paljoa lobata, sillä he ovat jo voittaneet.

  Esimerkiksi EU pohtii onko lihaville annettava vammaisten oikeudet http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=140241&pageIndex=0&doclang=FI&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=393150

  Mikäli on, tuleeko lihavien kohdalle kyseeseen pakkohoito, eli puukkoa väkisin mahaan?

  Mikäli tulee, niin montako vuotta menee siihen, että ihmisille aletaan pakkosyöttämään statiineita ja ties mitä roskaa jonkin diagnoosin perusteella?

  Mikäli näin tapahtuu, niin miten pitkään menee siihen, että nämä ”rajatilat” muutetaan alaspäin siten, että lääkefirmat saa lisää fyrkkaa?

  Onneksi tällä hetkellä lääkemääräys koskee vain apteekkia, eli lääkemääräys ei tarkoita sitä, että lääkkeet on pakko syödä.

  P.S. psykologiassa rajatilalla tarkoitetaan tätä http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00407

  Väitän, että nykyisin aitoja rajatilaihmisiä on huomattavasti enemmän kuin 20-30 vuotta sitten. Kannattaisi varmaan pohtia mikä tähän on johtanut, ennen kuin olemme kaikki rajatilassa 🙂

  Tykkää

 16. Ruotsista on siirtynyt lääketutkimusta Intiaan. Syynä on se että siellä on helpompaa saada pieniä lapsia koekaniineiksi. Köyhät äidit kiikuttavat lapsensa lääkeyhtiön käytettäväksi toivoen että lapsi saisi hoitoa jota köyhä ei muuten Intiassa saa. Näihin kokeisiin hyvin todennäköisesti kuolee myös lapsia jotka ehkä muuten tavalla tai toisella olisivat jääneet henkiin.

  Tykkää

 17. niin,

  voisiko olla mahdollista ruotsalainen tutkimus, mutta, ei mainita sitä -> suomalainen tutkimus, annetaan Ruotsiin 20M ja

  suomalainen tutkimus, felloship nax 100k ja tuli sieltä 100k ruotsista ja 3 tutkijaa tutkii ja ???

  Tykkää

 18. Kuten Goldacre kirjassaan kertoo, suurimpia harhoja lääketutkimuksissa aiheuttavat julkaisematta jäävät tutkimukset. Ne ovat niitä, joiden tulokset eivät miellytä lääkefirmoja. Ne haluavat vain positiivisia tuloksia, joilla lääkäreille voidaan esitellä uusia lääkkeitä tehokkainan ja turvallisina. Lääkärit eivät siis ole tietoisia negatiivisista tutkimustuloksista, ja toimivat näin ollen vääristellyt tiedon varassa.

  Goldacren kirjan ilmetymisen jälkeen 2012 lääketeollisuus antoi lausunnon, jonka mukaan kirjan väitteet ovat historiaa, ja nyt lääketeollisuus toimii moraalisesti ja eettisesti. Todellisudessa näin ei ole kuitenkaan asianlaita. Tänä vuonna British House of Commons Public Accounts Committee ilmaisi huolestuneisuutensa siitä, että lääkeyhtiöt jättävät edelleen puolet kliinisistä lääketutkimuksista julkaisematta. Ja lääkäreiden lahjonta jatkuu etenkin kaukoidässä, jossa lääkäreiden palkat ovat huonoja.

  Suomessa Duodecimin Käypä hoito -työryhmien lääkäreistä suurin osa on taloudellisissa suhteissa lääketeollisuuteen, mikä aiheuttaa sen että lääkehoitoja painotetaan suosituksissa.

  Tykkää

 19. Mielestäni oikea tie olisi luoda hoitosuosituksista päättävä ryhmä joka on sidonnaisuuksista vapaa. Jos tällaista ei saada aikaan kansallisella tasolla pätevien resurssien rajallisuudesta johtuen se voitaisiin toteuttaa esim pohjoismaisena yhteistyönä.

  Tällaisissa hoitosuositusten ”tuomaroinnissa” ei saisi mielestäni olla yksityiset yritykset suoraan vaikuttamassa.

  Tykkää

 20. niin mitä itse haluaisin naureskella ?

  Miksei kukaan uskalla nostaa suurta ääntä ns sote soppaa vastaan ?

  Ai niin helpointa on myydä kuntayhtymälle 5 auton tarve per tarjous via ?

  Tykkää

 21. Huhhuh, onpas vainoharhaa blogi ja kommentit pullollaan!

  Muistakaahan hyvät ihmiset että myöskin nämä poppamiehet toimivat samoin lähtökohdin kuin kritisoimansa lääkefirmat – tekevät bisnestä ihmisten terveydellä. Kannattaa aina pörhöttää häntäkarvoja kohdatessaan ”perimmäisen totuuden” omaavia. Pätee tietysti myös lääkäreihin.
  Näkyy pari vakioagitaattoria lisäksi täälläkin roikkuvan komppaamassa aamusta iltaan, aivan kuten scientologien parhaimmissa aivopesumenetelmissä.

  On selvää että lääketeollisuus tekee raakaa ja kasvotonta bisnestä, lääkkeitä määrätään väärin perustein ja yhdistelmin aiheuttaen lukuisia kuolemia jne. Varmasti myös lääkärikunnasta löytyy korruptoituneita. On kuitenkin täysin paranoidista ja vastuutonta ryhtyä syyttämään terveydenhoitojärjestelmää salaliitoksi.

  Ai, no mutta JOTKUT sentään ovat valmiita sielusi pelastamaan, kunhan vain ostat kirjan hintaan ovh x ja tilaat vähän konsulttipalveluita.

  Onhan Heikkilöillä&co paljon hyviä ja perusteltuja ajatuksiakin. Monia terveysongelmia voidaan varmastikin hoitaa ns. luonnonmenetelmin – kuten vuosisatoja on tehtykin. Elintapamuutoksilla saisi ihmeitä aikaan – jos ihmiset vain niihin kykenisivät.

  Nämä käärmekeitonmyyjät eivät kuitenkaan ota tippaakaan lääkefirmoja enempää vastuuta niistä haudatuista ihmisistä joihin pakurikääpä ei tehonnutkaan kun syöpähoidot keskeytettiin, tai kun karppauksesta joutuikin sairaalaan. He eivät ota vastuuta niistä masentuneista jotka lopettavat lääkehoitonsa ja romahtavat. He kertovat kyllä mielellään lumoavia tarinoita omista onnistumisistaan ja kauhutarinoita kilpailijoistaan. Se myy.

  Käyttäkää ihmiset maalaisjärkeänne, syökää tavallisesti ja terveellisesti. Liikkukaa ja nauttikaa elämästänne. Kokeilkaa vaihtoehtoisia hoitoja ja jos ne teille sopivat, jatkakaa ihmeessä. Minkään vakavamman vaivan uhatessa menkää ehdottomasti kysymään mielipidettä lääkäriltä, tarvittaessa useammaltakin.

  Tykkää

 22. Pieniä on tutkimukset:

  ”The combination of high EPA (eicosapentaenoic acid) omega-3 fatty acids and inositol appears to be promising in the treatment of prepubertal children with bipolar spectrum disorders, a pilot study suggests.

  The finding, from a preliminary double-blind randomized clinical trial, was presented here at the American Society of Clinical Psychopharmacology (ASCP) 2014 Annual Meeting.

  ”The possibility of using natural products in the management of a very serious illness like bipolar disorder is extremely important,” Joseph Biederman, MD, director of the Pediatric Psychopharmacology Unit at Massachusetts General Hospital, Boston, told Medscape Medical News.

  ”The effects that we saw with these products, particularly the combination of high EPA omega-3 fatty acids plus inositol, were comparable to the effects that we are accustomed to seeing with more toxic drugs. It was quite surprising and quite impressive,” Dr. Biederman said.”

  http://www.medscape.com/viewarticle/827423

  Tykkää

 23. ”The Lancet:

  Maternal seafood consumption in pregnancy and neurodevelopmental outcomes in childhood (ALSPAC study): an observational cohort study

  Interpretation
  Maternal seafood consumption of less than 340 g per week in pregnancy did not protect children from adverse outcomes; rather, we recorded beneficial effects on child development with maternal seafood intakes of more than 340 g per week, suggesting that advice to limit seafood consumption could actually be detrimental. These results show that risks from the loss of nutrients were greater than the risks of harm from exposure to trace contaminants in 340 g seafood eaten weekly.”

  http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140673607602773/fulltext

  Tykkää

 24. ”Veren kalaperäisillä omega-3-rasvahapoilla tyypin 2 diabeteksen riskiä vähentävä vaikutus

  Itä-Suomen yliopistossa seurannassa olevan Sepelvaltimotaudin vaaratekijätutkimuksen (SVVT) alussa vuosina 1984–1989 seerumin omega-3-rasvahappopitoisuudet määritettiin 2212 mieheltä, joiden ikä oli 42–60 vuotta.

  Tutkimuksen 19,3 vuoden seurannan aikana 422 miehellä todettiin tyypin 2 diabetes.

  Tutkittavat jaettiin neljään ryhmään seerumin pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen pitoisuuden perusteella. Niillä miehillä, jotka kuuluivat ylimpään neljännekseen, oli 33 prosenttia pienempi tyypin 2 diabeteksen riski verrattuna alimpaan neljännekseen.”
  http://www.uef.fi/fi/uef/-/veren-kalaperaisilla-omega-3-rasvahapoilla-tyypin-2-diabeteksen-riskia-vahentava-vaikutus

  Mikä on Suomalaisten aikuisten keskimääräinen omega 3 rasvahappojen saanti ,aikuiset ja lapset ja mikä olisi optimisaanti?

  Tykkää

 25. ”Käyttäkää ihmiset maalaisjärkeänne, syökää tavallisesti ja terveellisesti.”

  Erityisesti terveellinen ruoka?? Mitä se on? Pitäis olla varovainen tuota termiä käytettäessä.

  Minä näen punaista kysyttäessä: syötkö terveellisesti?

  Tykkää

 26. Tohtori Marcia Angell,
  (http://en.wikipedia.org/wiki/Marcia_Angell)
  joka toimi 20 vuotta New England Journal of Medicinen päätoimittajana, paljasti lääketeollisuuden hiuksia nostattavan petollisuuden ja raadollisuuden jo vuonna 2009 katsauksessaan
  Drug Companies & Doctors: A Story of Corruption (2009)

  http://www.nybooks.com/articles/archives/2009/jan/15/drug-companies-doctorsa-story-of-corruption/

  Angell sanoutui irti NEJM:n päätoimittajan virasta ja siirtyi opettavaksi Harvardin yliopistoon. Selityksesti irtisanoutumisestaan hän sanoi, ettei hän enää kestänyt lääketehtaiden lehteen kohdistamaa painostusta. Lääkärilehdet eivät tule toimeen ilman lääketehtaiden mainosrahoja, joten niiden on kuunneltava ”isännän ääntä”. Kyllä sama pätee myös Duodecimiin ja Suomen lääkärilehteen.

  Tykkää

 27. Tuomas Nurmela ‏@tnurmela twiittasi seuraavasti eilen minulle:

  ”Cochrane-yhteisö on irtisanoutunut jo viime syksynä Götzschen kirjan tulkinnoista.”

  Tarkistan tilanteen.

  Tykkää

 28. ADHD-lääkkeet lisäävät lasten riskiä sairastua sydäntauteihin, ilmenee uudesta Kööpenhaminan yliopiston tutkimuksesta.
  http://online.liebertpub.com/doi/full/10.1089/cap.2014.0020

  Aineistona oli 8300 ADHD-lasta, joista noin 5500 (2/3) oli saanut lääkitystä, keskimäärin 2,5 vuotta. Heidän sydäntautiriskiään verrattiin lääkitsemättömiin lapsiin (1/3). Voit lukea lisää suomeksi alla olevasta linkistä
  http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2644

  Tykkää

 29. ”Erityisesti terveellinen ruoka?? Mitä se on? Pitäis olla varovainen tuota termiä käytettäessä.

  No sen ymmärtäminen vaatisi juuri sitä maalaisjärkeä.

  Tykkää

 30. Luen juuri tätä, tosin kauhealla kiireellä, seuraava odottaa jo.

  Moni asia kirjassa järkytti, olenhan monisairas ja aika monia lääkkeitä syönyt ja useita kokeillut. Ihan noita kirjassakin mainittuja.

  Olen myöskin ollut syöpätutkimuspotilaana, mutta kumma kyllä (ainakin minusta) me potilaat emme saa eikä netissäkään löydy kuin englanniksi ja hyvin huonosti maallikon ymmärrettävänä tämän tutkimuksen tuloksia. Kysyin siitä Meilahdesta ja ne tutkimukset kuulema omistaa lääketehdas. Niin varmaan, mutta minusta meillä tutkituilla ja vaikeista oireistakin kärsineillä olisi oikeus saada jokin yhteenveto tutkimuksesta. Kirjastakin saan ainakin minä sen käsityksen (Helsingin sopimus).

  Tykkää

 31. Oheisella videolla käy ilmi edelleen kuka kehitti AIDS viruksen, ja mitä muuta kivaa Rothschilds ROCKEFELLER Siionistit ovat kehitelleet Ihmisten tuhoamiseksi.

  Tykkää

 32. Miten käy vaikka olisit Nobel ehdokkaiden joukossa kuten oheisen videon Peter Duesberg ja vastustat RAHAn valtaa, huonosti siis maineen tiedeyhteisön silmissä ja oman elantosi suhteen.

  20 vuotta myöhemmin ja 120 miljardia dollaria tutkimukseen käytettyä rahaa… ja edelleenkään ei osata sanoa miten ja miksi HIV synnyttää AIDSin.

  Tykkää

 33. Viikonvaihteen Iltalehdessä on aukeaman kokoinen Peter Gøtzschen haastattelu. Jälleen pisteet Iltalehdelle mielenkiintoisesta jutusta ja ennen kaikkea siitä, että aiheesta kirjoittaminen ei ole kiellettyä, kuten monessa muussa lehdykäisessä.

  Tykkää

 34. Jännää on myöskin, ettei esim. kilpirauhaskokeisiin Suomessa pääse, vaan oireisiin ollaan heti tyrkyttämässä masennuslääkkeitä. Toinen ”oikea” sairaus johon ei saamuuta kuin ala-arvoista hoitoa, on borrelioosi. Stytostaatti reumalääkityksen kyllä saa helpolla. Lääkäreillä näyttää olevan jokin vimma tuhota ihmisten oma immuunipuolustus?

  Tykkää

 35. Kirja tuli luettua ja se vain vahvisti aiemman tiedon oikeaksi, sillä onhan Götzsche alan huippuammattilainen. Lääkkeet lähinnä tuhoaa terveyden ja ihminen elää terveempänä, vanhemmaksi ja ilman dementiaa kun pysyy lääkkeistä erossa. Voi jopa olla nykyään että näilläkin sivuilla mainitun ”valtaeliitin” agenda kun on lisäksi ”depopulation” ohjelma, jota tukemaan ovat nykyään jo monet rokotteet kehitetty, niin voi olla että myös lääkkeitä kehitettään tällä kriteerillä koska samat jättiyhtiöt niitä valmistaa. Systeemi on mahtava sairaalta viedään vielä säästötkin kalliisiin lääkkeisiin ennen kuin heittää ”veivinsä”.

  Tähän lääketeollisuuden sairaaseen pakkosyöttöön ja rahankeruuseen liittyy oleéllisena osana eri sairauksien lääkehoitosuositukset, jotka käytännössä nykyisin Suomeenkin tulee USA:sta melkein suorina kopioina. Tämä suurpankkiirien sekä apteekki-, sairaala- ja lääke-lääkäribisneksen yhteistyö alkoi USA voimallisesti jo 1920- luvun alussa. Tuolloin Rockefeller pankkiiridynastia haistoi suuren bisneksen sairaanhoidossa, se alkoi sijoittamaan suuria summia sairaanhoitoon ja myös lääkärien koulutukseen. Käytännössä 1930 – luvun alussa koko lääke-, sairaalabisnes oli sijoittajien hallinnassa.

  Nyt tämä (Rockefeller Medicine man) on jatkunut keskeytyksettä jo yli 80 – vuotta ja se on muuttanut ja vääristänyt koko sairauksien hoito suositukset palvelemaan sijoittajien rahanahneutta. Hyvät ja halvat hoidot eivät pääse viralliselle hoitosuosituslistalle, koska sijoittajat tienaa vähän, tämä näkyy esim. syövän hoidossa ja monessa muussa, halvat ja hyvät luonnonmukaiset hoidot on kielletty ja tilalla on kalliit ja tehottomat ”sytostaattihoidot”. Esim. kolesterolin kohdalla -50 luvulla tutkimukset eivät tukeneet sitä, että kolesterolin alentaminen vähentää sydäntauteja, mutta tämä ”kartelli” oli päättänyt että siinä on erittäin hyvä rahastuskeino, muuta ei tarvittu vaan päättäjille ja kansalle syötettiin valheita, joilla sitten saatiin kansanterveydellinen oikeutus kolesterolihoidoille, koska se parantaa kansakunnan terveyttä.

  Tykkää

 36. Fuengirolan tietotoimisto välitti tämän tiedon:
  Arvokas palkinto on ojennettu Peter Gøtzschelle kirjan ”Deadly Medicines and Organised Crime”
  johdosta. Hän voitti ensimmäisen palkinnon ”Basis of Medicine” -kategoriassa British Medical Associationin vuosittaisessa kirjoja arvostavassa tilaisuudessa.
  Lisätietoja tästä:
  http://www.madinamerica.com/2014/10/deadly-medicines-organized-crime-wins-british-medical-association-award/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s