TISA tulee – oletko valmis?

Todella härskiä touhua on meneillään päämme menoksi. Ei hevillä uskoisi todeksi. Nyt käy sääliksi poliitikkojamme, jotka jossain vaiheessa joutuvat tämän kauheuden keskellä elämään ja tajuamaan mitä kansan selän takana tapahtuu. Hyytyykö monikansallinen Pepsodent-hymy Stubbin kasvoilta kun hänkin vihdoin tajuaa mitä vahinkoa hän on saamassa aikaiseksi maallemme? Sillä hän jos joku tietää tästä TISA:sta ja siitä miksi tästä ollaan niin hiljaa. Mikä ihmeen TISA?

.

.

TISA = Trade in Service Agreement, eli suomeksi salainen valtioiden välinen palvelukauppasopimus, jossa päätetään esimerkiksi rahan vallasta ja minkä yrityksen (esim. Monsanto) tuotteita tämä maapallo jatkossa ostaa. Ei uskoisi, että tällainen olisi nykypäivänä mahdollista. Siksi se tehdäänkin salassa.

TISA-sopimuksen myötä mm. Roundup ja glyfosaatit, GMO:t ja muut Monsanton tuotteet tuodaan väkisin Euroopan markkinoille. Monsanto vie ja Eurooppa sekä muu maailma vikisee. Kukaan ei uskalla vastustaa. Salassa tämä touhu pidetään, siksi kun se on perustuslain vastainen sopimus maitten välillä.

Tietoa ei TISA:sta tihku mistään. Lehdistö on hiiren hiljaa. Poliitikot tietävät. Revi siitä. Onko tämä länsimaisen demokratian lopullinen tuho? Itävalta, Luxemburg ja Slovakia ovat jo tehneet näiltä kauheuksilta suojaavia kansallisia sopimuksia. TISA:n vastaisia päätöksiä. Pitäisikö Suomessa tehdä samoin? Näiden em. maiden saksankielisillä sivuilla on tietoa tästä. Saksanmaan sivuilla ei ole mitään tietoa. Englanninkielisillä sivuilla ei mitään tietoa.

TISA-sopimuksella haetaan erityisesti USA:n suurimmille yrityksille vapaata mahdollisuutta touhuta Euroopassa. Sopimusteksti laaditaan lakimiesten voimin sellaiseen muotoon, että voidaan sanoa lopullisesti hyvästit demokratialle ja jäädä odottamaan suuryritysjohtoisen totalitaarisen aikakauden alkamista. Samaan aikaan on menossa hanke nimeltään TTIP = Transatlanttinen kauppa- ja investointikumppanuus, joka jo on johtanut laajaan protestointiin eri puolilla Eurooppaa. Keskitytään tässä kuitenkin tähän TISA:an, joka vaikuttaa vaarallisemmalta.

Tämä TISA tuhoaa suomalaisen luonnon samalla tavalla kuin muuallakin Euroopassa, missä TISA-sopimuksessa päätettävä kasvinsuojelu saa vallan. Ekosysteemi ei siedä yhdenkään eläinlajin tuhoamista. Suomessa on noin 350 uhanalaista hyönteistä, jotka ylläpitävät luonnon kiertokulkua.

WikiLeaks päästi jakeluun salaiset pöytäkirjat eräästä aiemmasta TISA-kokouksesta. Niihin voit tustua tämän linkin kautta: https://wikileaks.org/tisa-financial/  Viimeisimmästä kokouksesta Genevessä 23.-27.6.2014 ei vielä ole vuotanut mitään julkisuuteen. Kuka oli Suomen edustaja siellä? Any comments?

Current WTO parties negotiating TISA are: Australia, Canada, Chile, Chinese Taipei (Taiwan), Colombia, Costa Rica, Hong Kong, Iceland, Israel, Japan, Liechtenstein, Mexico, New Zealand, Norway, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, South Korea, Switzerland, Turkey, the United States, and the European Union, which includes its 28 member states Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, and the United Kingdom.

China and Uruguay have expressed interest in joining the negotiations but so far are not included.

Olisiko jo aika suhtautua vakavasti näiden maailmaa valloittavien suuryritysten vallanhimoon? Onko oikein, että maiden hallitukset luovuttavat vallan monikansallisille yhtiöille? Eikö olisi järkevämpää suojata oman maan elinkeinoa? WikiLeaks -paljastuksia on kiittäminen, että tiedämme mitä selkämme takana tapahtuu eri maiden neuvotteluissa. Isot yritykset päästetään jylläämään hinnalla millä hyvänsä. Tässä ei ole mitään tolkkua.

Menikö lopullisesti luottamus suomalaisiin poliitikkoihin? Miten tätä maata johdetaan?

 

50 kommenttia artikkeliin ”TISA tulee – oletko valmis?

  1. Kuulostaa tutulta. Täällä Australiassa esim Coca-Cola Company on ostanut australialaisten lähteitä ja nyt paikallisten pitää ostaa oma puhdas juomavetensä, mikä ennen oli ilmaista.

   Tykkää

 1. Taitaa olla salaliittoteoriat hallussa. Roundup ja muut glyfosaatit on kaupan hyllyssä ja ovat olleet jo vuosia…Eikä kenenkään tarvinnut pakottaa…Eikä salailla…Näillä jutuilla on aika heikko uskottavuus.

  Tykkää

 2. Hyvä Christer Sundqvist

  Tämä kaikki on New World Orderin toimeenpanoa kohden kaiken yhdenmukaistamista kohden yhtä valuuttaa, yhtä valtiota, yhtä uskontoa… yhtä mieltä… yhtä kontrollia… ilman vastustusta missään muodossa, millään tasolla.

  New World Order sitoo ihmisten mielet tiukaksi vitsakimpuksi, latinaksi fasces, ja sitä hallitaan outernetin avulla ulkoavaruudesta siten, että jokaisen ihmisen liikettä valvotaan olit sitten kotona tai et… tekniikka tähän on jo, ja jo jopa asennettuina. Viimeinen askel on se kun ihmiset otatetaan ottamaan aluksi käsiinsä ja lopulta aivioihinsa mikrosirut. Tämän jälkeen pieni päättävä taho eli ELIITTI pystyy ohjailemaan ihmismassaa ihan oman tahtonsa mukaisesti… aina rahan käytön mahdollisuuksista tunteiden hallintaan.

  Fasces tarkoittaa vitsakimppua, jota Rooman valtakunnassa liktorit kantoivat hallitsijan tai korkean virkamiehen edellä. Se oli virallisen auktoriteetin ja rangaistusvallan vertauskuva. Roomassa fascesin tunnusmerkkinä oli kirveenterä, joka ulkoni noin 1,5 metrin pituisesta nipusta yhteen sidottuja jalavan- tai koivunvitsoja.

  Hitlerin ongelmana oli se, että vitsakimppu oli vaikea pitää hallinnassa, ja siihen tepsi vain totaalinen viha ja tuhovalmius. Nyt sitä ei tarvitse kun teknologia hoitaa vitsakimpun kasassa pysymisen pienen pienen ELIITIN puolesta. Parempi varmistaa jo tässä vaiheessa kuulumisensa tuohon 0,1 % ihmisten joukkoon… loput ihmiset jäävät palvelemaan tuota pienen pientä maailmanhistorian totaalisinta ylivaltaa.

  Ah, TISA ja TTIP on valmistelua tulevaan.

  Tykkää

 3. Monsanton hirvitykset on tekstissäni mainittu vain taktisista syistä, jotta ”kessu”kin kiinnostuisi ottamaan itse selvää mistä tässä on kyse.

  TISA on paljon muutakin kuin Monsantoa.

  Kauhea juttu…

  Tykkää

 4. Illan päätteeksi sain vielä sähköpostia. Tässä osa sisällöstä:

  ”Tervehdys !!

  Tässä linkkejä joita olen lueskellut:

  http://ska-keller.de/en/topics/trade-and-development/policy-coherence/tisa,-the-new-trade-in-services-agreement-%E2%80%93-no-multilateralism,-no-transparency

  http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/tisa-europa-und-amerika-verhandeln-ueber-trinkwasser-12998175.html

  http://orf.at/stories/2228120/2228147/

  http://fm4.orf.at/stories/1741253/

  http://www.kpoe.at/nc/home/aktuelles/anzeige-aktuelles/datum/2014/07/01/modernes-sklaventum-vertraglich-abgesichert-das-tisa-abkommen.html?cHash=f637e6b96cf92dccb9b9ccb0875841bc&sword_list%5B0%5D=tisa

  http://www.aktivist4you.at/wordpress/2014/04/30/tisa-nach-acta-und-ttip-der-naechste-anschlag-auf-die-bevoelkerung-mit-verheerenden-folgen/

  https://www.wko.at/Content.Node/service/aussenwirtschaft/fhp/wto/Das-multilaterale-Dienstleistungsabkommen-TISA.html

  …näyttäisi siltä että kaikki valtiolliset infrastruktuurit ovat uhattuina ko. sopimuksen astuttua voimaan. Esim. Kiinalaiset tai Israelilaiset voivat tulla esim. Suomeen ja tehdä vesivaltauksen sekä aloittaa vesituotannon, koska heillä on omassa maassaan voimassaoleva toimilupa. Vesivaltaukset ovat jo nyt lain mukaan mahdollisia, mutta yritys tarvitsee toimintaansa toimiluvan.

  Kun tarkastellaan suuremmalla mittakaavalla mitä tapahtuu tällä hetkellä kaupunkien infroille niin niitä väännetään pakolla osakeyhtiöiksi. Meillä on Pirkanmaalla ”Pirkanmaan jätehuolto” jolla on monopoliasema. Hyvää vauhtia perustetaan ”Pirkanmaan vesihuoltoa” josta on lausuntokierros ollut jo pari vuotta menossa. Ja samaan syssyyn muodostetaan ”Pirkanmaan Energiahuoltoa” jonka ensimmäisiä osia on rakenteilla oleva jätteenpolttolaitos Tarastejärvelle. Kaikki nämä yhtiöt ovat vaarassa ajautua kunnallisen määräys/käskyvallan ulottumattomiin, aivan kuten TAVASE-hanke Pirkanmaalla ja Turun Seudun Vesi Turussa. Kukaan kunnallisella tasolla ei voi estää näitä yhtiöitä siirtymästä monikansalliseen omistukseen. Suurimpina pelkoina Neste, Suez (toimii jo Veolia ja SITA-tytäryhtiöden kautta Suomessa), Thames Water ja RWE Wasser.

  Suomen tiestöhän myytiin jo pois. Mutta TiSA sopimuksen myötä myös julkinen terveydenhoito on uhattuna. Ja monet muut asiat … ”

  Tykkää

 5. Jaacrister eiköhän nykyinen kilpailulainsäädäntö jo anna mahdollisuuden ei siihen TISAa tarvita. Itse asiassa kuntien yhdistely jo heikentää julkista puolta, tiedä sitten mitä SOTE-somistus aiheuttaa.

  Niin paikallisen toimijan on vaikeampaa tuottaa palvelut 50.000 alueelle kuin 10.000 hengen alueelle.

  Tykkää

 6. Tuntuupa siltä, että mielikuvitus on mennyt ylikierroksille.
  Toisaalta jäljet pelottaa. Yleensä myöhäisilloissa on esitetty blogia tukevia dokumenttejä.
  Mieleen tulee tosiaan tuon Monsaton jahti USA:ssa. Yksi vanha ukkoparka oli pysynyt perinteisissä viljelymuodoissaan. Niin vain kävi, että Monsaton lakimiesarmeija sai ressukan syylliseksi yrityksen toiminnan vaikeuttamiseen. Miljoonakorvaukset tai Monsatosta vapaan toiminnan lopettaminen. Pakkohan se oli toiminta lopettaa.
  Sama kähmintä aspartaamin kanssa. Pukit kaalimaan vartijoina.
  Ranskalainen maitojätti dumppaa ylituotantoa Afrikkaan, myös MEIDÄN NETTOMAKSAJIEN, rahoilla. Vähäisetkin elämisen edellytykset tuhoutuvat. Sitten porukka ryntää tänne kaikennäköisissä purtiloissa.
  Eli on tämä hullua touhua.

  Tykkää

 7. Juuri sellaisten kuin ”kessu” ajattelutavan omaavien vuoksi kaikki tämä on niin helppo toteuttaa.
  ” Rounduppia on jo hyllyillä – ei hätää” kertookin jo aika paljon ihmisestä.

  Tykkää

  1. Juuri näin. Suomalaisten, ja yleensäkin tavallisen keskivertoihmisen mielestä näillä asioilla ei ole merkitystä ja he luottavat suurten yritysten tekemiin päätöksiin. Mutta taustalla on aina vain kaksi asiaa; raha ja valta. Ja ongelma tässä on se että nämä instituutiot tekevät mitä tahansa saadakseen rahaa ja valtaa. Siis huom; MITÄ TAHANSA. Vain osallistuminen ja oman ymmärrystä lisäämällä voidaan pysäyttää tämä kehitys. Jos olet ”kessun” kaltainen apaattinen henkilö, niin heräät eräänä aamuna ja huomaat että elämäsi on viety sinulta pois.

   Tykkää

 8. Ei voi muuta kuin ihmetellä Kessun kommenttia. On superNAIVIA väittää, että tässä puhutaan pelkästä salaliittoteoriasta. Valta on aina kiehtonut ihmistä ja sen ympärillä on tehty julmuuksia koko ihmisen historian ajan. Se, että Round-Up on hyllyllämme on suuri häpeä! Kiitos kirjoituksesta Christer!

  Tykkää

 9. Lisää luettavaa kohdassa on entisen kommunistin, Satu Hassin linkki ensimmäisenä, joten uskottavuus meni täysin. Sitä, miksi nuo ”pahat isot yritykset” jyräävät on se, että poliitikot estävät pieniä toimimasta määräyksillään ja byrokratiallaan. Satu Hassi on juuri tuollainen ja lisäksi yrittänyt poistaa Suomesta teollisuuden kaikin keinoin. Miten samat poliitikot voisivat ajaa suomalaisten etua? Kannattaa myös lukea niitä Satu Hassin blogikirjoitusten kommentteja, joissa kaikki ammutaan alas perustellusti, koska tunnetusti on aina järkevää tehdää päinvastoin.

  Tykkää

 10. Voi olla naivia luottaa vallanpitäjiin taikka naivia olla luottamatta 😉 Mutta kyllä tällä kirjoittajalla on hiukan liikaa kierroksia jotta voisi auktoriteettina pitää tässäkääna asiassa. Kyllä keskustelu sopimuksesta on samankaltaista kuin aikanaan EU ja EMU- keskustelut ja vaikkapa tällä hetkellä NATO-keskustelu. Pelkoja, uhkia ja heinäsirkkoja joka suunnalta vaikka muu eurooppa onkin jo vuosia ollut mukana ilman sen suurempaa haittaa, päinvastoin. Kyllä tässäkin näkee sen että yya-sopimuksen uudelleen allekirjoitus menisi mukavasti mutta kauppasopimus USAn kanssa on kauheaa…Pelkoa herättää ilmeisesti Monsantoa ja Rounuppia enempi se että osapuolena on oikeistolainen maa ja nimenomaan USA, se kun edustaa vasemmistolle suurta pirua itseään. On hurjaa että useiden maiden lakimieskolonnat eivät löydä sellaisia ongelmia mitä folipipot pitävät maailmanloppuna. Muutoinkin pelko suomen luonnnon tuhoamisesta lienee turha sillä se on jo tehty valjastamalla tuuli ja vesi enrgiantuotantoon ja tukemalla raakaa avohakkuumentaliteettia luonnollisten menetelmien sijaan. Ja kuinka ekoloogista on sitten isot asuintaajamat jotka itsessään tarvitsevat valtavat määrät energiaa ja luonnonvaroja ympäriltään ja jotka sen jälkeen dumppaavat kaiken ulos alueeltaan. Mutta sellaista sitä vaan ympäristöväki suomessakin haluaa. Oiskohan se sellaista uusavuttomuutta ?

  Tykkää

 11. Pitää saada Suomi pois paskana rattaassa.
  Eli länsi raivaa parhaillaan suomalaisen työn ja teollisuuden Venäjän suuntaisen tavara-, matkustus-, palvelu- ja kauppavaihdon pois lännen tieltä.

  Työttömiä Suomessa on lähes 400 000 ja nyt EU (USA) ajaa lisäpakotteita Venäjää vastaan.
  Tämä epädemokraattinen EU:n tominta on hyvä esimerkki siitä, kuinka kansallisvaltion parlamentilla ei olekaan enää sitä valtaa, minkä se on äänestyksen kautta saanut.
  Valta on siirtynyt jätti-instanssille, jossa piskuinen Suomi on jäämässä alakynteen. Murusia toki Suomi saa EU:lta saa, kuten eilen Venäjän ja Suomen rajaohjelmissa näkyy.

  Mm Paavo Väyrynen on ollut EU:n liittovaltiokehityksen vastustaja ja siitä syystäpä taitaakin olla niin, että häntä ei pahemmin mediassa näy, vaikka sai meppivaaleissa ääniä yhtä paljon kuin komissaari Olli Rehn (n. 70 000 ääntä).

  Väyrynen puolustaa Suomen demokratiaa (itsemääräämisoikeutta) ja suomalaista työllisyyttä.
  Hänelle nauretaan.

  Jos asian haluaa sanoa toisin, niin se tarkoittaa sitä, että moni suomalainen sahaa oksaa, jolla istuu.
  Käytännössä se merkitsee sitä että Suomeen tulee lähivuosina 50 000 työtöntä lisää suoraan ja välillisesti. Kaupankäynti, yritystoiminta, rakentaminen, investoinnit, hotelli- ja matkailu sekä lääketeollisuus ovat olleet Suomelle ja etenkin Itä- ja Kaakkois-Suomelle viime vuosina kerta kaikkiaan elämän edellytys.
  Nyt on tulossa stoppi.
  Suomea ollaan sahaamassa lännen saboilla hengiltä.
  Tilanne on samalla kertaa sekä koominen, hämmentävä, pöyristyttävä että absurdi.

  EU:n markkinat ovat ns. kylläiset. Kaikilla mailla on jo kaikkea.
  On vaikea ostaa ja myydä, kun lähes poikkeuksetta tilanne on tämä.
  Venäjällä puolestaan on tilaa vaikka mille.
  Superjättimarkkinat. Lähes kaikilla alueilla.

  Venäjä on Suomen kolmanneksi tärkein kauppakumppani ja on ehdoton perusta Suomen elinkeinoelämälle ja hyvinvoinnin jatkuvuudelle.
  Myyräntyö sitä vastaan käy kuitenkin kuumana.
  Siihen liittynee TTIP, joka merkitsisi USA:n tuloa tänne ja markkinoiden valtausta suurpääoman tuomin rakenteiden näkökulmin.
  Esim kevään Pietarin talousfoorumista puuttui ministeritason edustus, vaikka aivan keskeinen Suomen talouteen vaikuttava foorumi oli koolla.
  Aikaisemmin usein presidenttikin on ollut paikalla. Nyt ei tiettävästi ollut.

  Tv:ssä oli toissa iltana mm. Liisa Jaakonsaari innokkaan näköisenä kertomassa Putinin vastaisista toimista. Liekö hän saamassa EU:sta jotain vastinetointa vai mikä lie niin innostuneen näyn toi ruutuun?

  Häneltä (uutisissa) jäi kertomatta, että tuhannet suomalaiset työttömät (ja työttömäksi joutuvat) eivät taida oikein pitää tästä Putinin vastaisuudesta.

  Jaakonsaaren kannattaisi mennä työttömien eteen kertomaan näitä ”mukavia” uutisia. Mutta uskooko joku, että hän menisi? Kestäisikö pokka?

  Mitähän työttömäksi jäävät ja yrittäjät, joiden toimintaa näin kampitetaan, mahtaisivat ajatella ja sanoa?
  Poliitikot ovat sotkeneet hyvän bisnesilmaston. Työläisten ”edustaja” Jaakonsaari käynee malliesimerkistä.

  Kun suomalaisten investoinnit ovat Venäjälle 12 000 000 000 (12 mrd) euroa,
  niin EU:n ohjeet toiminnan vaikeuttamiseksi seurannaisvaikutuksineen voivat olla Suomelle kohtalokkaat. Ei sopine leikkiä asian kanssa.

  Muutamat Euroopan maat ovatkin jo huomanneet EU:n (ja USA) puuhastelun mielettömyyden ja alkaneet luoda Venäjän kanssa kaupallisia suhteita, joihin liittyy luonnollisena osana energiatalous.
  Näistä kannattanee mainita Italia, Kreikka, Kypros ja Itävalta, joka on luomassa suuren luokan taloussuhteet Venäjän kanssa.

  Sitä kuvastaa hyvin se, että Putin vieraili äskettäin Itävallassa.
  Punaista mattoa pitkin kävellessä torvisoittokunta komisti vierailua.
  Itävallassa ollaan kiinnostuneita työllisyydestä ja hyvinvoinnista.
  Kansallinen etu vaatii sitä.
  Suomessa näyttää EU:n etu olevan se kaikkein tärkein.
  Vaikka nälkää näkemällä.

  Suomen tulisi ottaa mallia Itävallasta, sillä se on yhtä vanha EU-maana kuin Suomikin (1995 lähtien).

  Tykkää

 12. TISAn asioita hoitaa Suomessa jo Kuluttaja- ja kilpailuvirasto, jonka tehtävänä on edistää ulkomaisen pääoman Suomenvalloituksia.
  Liikenteen, jätehuollon ja terveysbisneksen lisäksi viimepäivinä on ollut esillä tapaus Valio. KKV tukee oikeustoimillaan ruotsalaista Arlaa tämän yrittäessä häiritä suomalaisen Valion toimintaa.
  Eikö pitäisi olla päinvastoin? Siten että kotimainenkin pääoma – joskin pienuutensa vuoksi alakynnessä – olisi suojattu isoja vastaan.

  Tykkää

 13. Poliitikot ovat pelinappuloita tässä isossa pelissä. Samoin meidät on aivopesty ajattelemaan siten kuin ajattelemme.

  Kognitiivinen aivopesu on todella härskiä touhua ja näyttää siltä, että koulutusjärjestelmän tarkoitus on tuottaa näitä ”helposti aivopestäviä”. Kyseenalaistajat ”tapetaan” sukupuuttoon tarkoituksellisesti.

  Katsokaa tämä valaiseva dokumentti https://www.youtube.com/watch?v=5fbvquHSPJU&feature=share

  ”Four Horsemen – Feature Documentary – Official Version”

  … dokumentti kertoo miten maailma todella toimii.

  Tykkää

 14. USA luulee itsestään aivan liikoja. Ja sen vuoksi huonolla itsetunnolla varustetut suomalaispoliitikot ovat viemässä Suomea kohti ennen näkemätöntä taloudellista katastrofia. Nyt pitäisi myös fiksujen ihmisten ryhtyä poliitikoiksi, näitä ”heinähattuja” ei kestä enää kukaan. Kyllä Kekkonen on kääntyilly haudassaan jo monta kertaa näiden ”saatanan tunareiden” touhuja miettiessään.

  Tykkää

 15. Tätä blokia taitaa lukea se sama 70-luvulle jäänyt porukka jolla muutenkin on intoa kommentoida vaikka hyttysen lentoa. USA on paha ja lännestä tulee vaan pahaa ja vapaus on persuksista…Mistä tuollainen takaperoinen ajatusmaailma sikiää ? Julkisista viroista, yliopiston jelposta palkasta vaiko vaan laiskuudesta kun kaikkea tuottavaa, tehokasta ja edistystä luovaa vainotaan ? Kekkosen kaipuu on jo ihan oma luokkansa 😉

  Tykkää

 16. Hyvä kessu

  Suosittelisin katsomaan tuon Tuomarin kommentissa olevan videopätkän… ja huomaat ettei ole kyse siitä onko USA paha tai hyvä. Avarra hieman katsettasi katsomalla video, ja saatat oivaltaa kun amerikkalaiset viisaat (huom, viisaat… ei älykkäät juonikkaat Rothschild Rockefeller Siionisti poliitikot) kertovat sinulle kuinka vapaus on katoamassa amerikoista, sitä se on tehnyt pikku hiljaa jo 100 vuotta.

  Kukaan ei ole huomannut… eletään pullamössössä ei huolen häivää tyylillä, otetaan velkaa… eikä oivalleta kuinka silmitön velanotto on suoraan vaurauden siirtoa ei kapitalisteille kessuseni… ei, ei vaan tulonsiirtoa jopa rikkailta ultrarikkaille vajaalle 1 % ELIITILLE.

  Se, mitä pankit harjoittavat laillisesti kaikkien meidän tavallisten ihmisten (köyhistä ihan normaalirikkaisiin asti) on puhallusta, joka tulee meidän silmillemme ajan myötä… hetkellä kun kukaan ei sitä odota… vähiten juuri sinun kaltaiset pintaa syvemmälle näkemättömät, olet sokea… ja nyt, siksi onnellinen… vielä.

  Tykkää

  1. Tämä USA keskustelu on aivan turhaa, olen itse asunut siellä vuosikymmeniä. Kysymys ei ole USAsta, per se, vaan yrityksistä jotka saavat touhuta aivan omien sääntöjensä mukaan. Ja näitä esimerkkejä löytyy suhteessa Suomesta aivan yhtä paljon jos ei jopa enemmänkin kuin USAsta. Ja yrityksillä ei ole muuta kohdetta kuin raha ja valta=markkinaosuus. Kyllä poliitikot voivat siinä auttaa, joten on äärimmäisen tärkeä tietää ketä äänestää, ja myös seurata sitä politiikkoa, pitääkö lupaukset vai ei. Ihan oikeesti, loppujen lopuksi me ihmiset pystymme vaikuttamaan, mutta kun kukaan vaan ei viitsi, ja aina odottaa että joku muu tekee sen ”likaisen työn” puolestamme.

   Tykkää

 17. Kessun kantsiis tulla tänne USA:n asumaan. Kasvit ei enää kasva. (Texasissa joka on firmojen vapaata maata), rekalla pitää tuoda ampparit persikkafarmille joka vuosi. Maintun firman ’suojeluaineet’ tappaa luonnonvaraiset niin ettei tule satoa enää lainkaan luonnollisesti. (EU kielsi nämä myrkyt… Nyt tällä sopimuksella pakolla saadaan taas business käyntiin sielläkin. Niin ja tietysti vielä kaupan päälle uusi pölyttäjähyönteispisnes, takuulla joku amerikkalainen patentti -eikä lähde halvalla).
  (Välillä vaan kun rekka ajaa ojaan ja pitää sulkea koko seutu, ampparit kun ennen kuolemaansa ovat äkäisellä päällä. Uutisten taustoista selviää miksi niitä kuskaillaan tolla tapaa).

  Tykkää

 18. siionistipoliitikkoja, EI EU:lle ja USA on kamala…Ja Kekkosta kaivaten…Ei ihme että joillakin on elämä tuskasta;-) Sekin on siis USAn vika että muukin maailma elää velaksi eikä suinkaan äänestäjien vika. Vähän samalla tavalla kuin suomenkin velka taakka on Kataisen vika eikä kaikkea ilmaista ja julkista kärttävien äänestäjien…Peiliähän ei ole keksitty…

  Tykkää

 19. Onhan se varmaan näin kun 10 ihmistä on erimieltä ja omasta mielestään oikeassa. Loput miljardit ovatkin sitten ihan väärässä kun eivät jaa samoja pelkoja, epäilyjä ja salaliittoteorioita…Tässä blokissa ja sen tukemisessa kommenteilla ei taida kummostaakaan suhteellisuuden tajua olla vaan mennään ja meuhdotaan.

  Tykkää

 20. GM:stä.

  Miksi Hassi-(Sundqvist?)ryhmän pitäisi saada päättää mitä minä saan ostaa lautaselle ?

  Eikö minulla KULUTTAJALLA ole oikeutta itse päättää, halua ja makuaistia että saanko syödä GM-tomaatteja ja -pottuja vai enkö saa?

  Mieluummin minä ITSE haluan päättää mitä minä saan maistaa.

  Minä haluaisin itse maistaa kotimaassa GM-tuotteita ilman kalliita lentolippuja jenkkeihin.

  Minulla on kuluttajana oltava OIKEUS ITSE VALITA ja maistaa GM:ää ilman, että joku EU:n herrakerho tuolla ulkona, eduskunnassa tai EU:n rajoilla asti, päättää lautasestani.

  (GM-potut on myrkyttömämpiä kuin EU:n myrkkypotut).

  Tykkää

 21. ”kessun” kannattaisi pohtia mitä totuus on http://fi.wikipedia.org/wiki/Totuus

  eli

  ”…kun 10 ihmistä on erimieltä ja omasta mielestään oikeassa. Loput miljardit ovatkin sitten ihan väärässä kun eivät jaa samoja pelkoja, epäilyjä ja salaliittoteorioita…”

  ei todista yhtään mitään.

  Esimerkki: moniko uskoo Raamatun tapahtumien olevan totta? Siihen uskoo varmasti miljardit ihmiset, mutta ovatko tapahtumat totta vai ei?

  Kognitiivisen aivopesun tuloksena ihmiset saadaan ajattelemaan totuudeksi mitä hyvänsä.

  Esimerkki: kananmuna on vaarallista, voi vie henkesi. Nämä ovat edelleen monelle totuus, vaikka se ei ikinä ole ollut totuus.

  Samalla tavoin poliitiikassa ja näissä ”pseudotieteissä” kuten ravitsemustiede voidaan ”kognitioilla” pelata miten halutaan. Kyse on kuitenkin uskomuksista niin pitkään kunnes kausaliteetti voidaan osoittaa oikeaksi.

  Kognitiolla tarkoitan tätä http://fi.wikipedia.org/wiki/Kognitio

  Onneksi ihmiset voivat muuttua.

  Esimerkki: ennen karppausta rasvainen jauheliha oksetti (eli älyn lisäksi siihen liittyi emootioita, tunteita). Karppauksen seurauksena rasvainen jauheliha on ihanaa ja rasvaton oksettaa.

  Tykkää

 22. Kyllähän se huolta on herättänyt että pohjavedet voi tulevaisuudessa maassamme ottaa haltuun vaikka cocacola company. Ja toki omaa kaivoakaan ei saa olla koska silloinhan varastaisimme vettä tältä firmalta. Tää TTIP sopimus kaikkine koukeroineen ei voi tietää mitään hyvää taviksien kannalta. Mutta en ihmettele että tulevat tänne, onhan suomen kansa kupattavaksi alistuvaa sorttia. Toisin kuin etelämpänä asuvat. Tää on suoraa jatkumoa tälle euvostoliitolle, nyt vaan rakennetaan maailmankattavaa hallintojärjestelmää että ne muutama juutalaissuku saisi määräysvallan täysin itselleen. Ja suomessa toki media vaikenee siitä että jatkossa määräysvalta siirtyy täysin suurfirmoille mm. sellaisissa asioissa kuin mitä siemeniä maanviljelijät saavat käyttää tai että kuka saa juoda pohjavesiämme. Kieltämättä hirvittää, etenkin kun kokoomusroistot johtavat maatamme hetkellä jolloin tälläistä asiaa päätetään. Seteliselkärankaiset eivät ajattele kuin itseään kuten korruptio-kataisen toimet osoittavat, stubido luultavasti on samaa sarjaa. Tai jopa pahempi.

  Tykkää

 23. Moi kessu,

  Hei, mähän sanoin ettei USAssa ole mitään vikaa, ei se ole paha eikä hyvä. Ihmiset täällä yrittävät kaikin keinoin saada sinut raukan oivaltamaan, että kyse on järjestelmistä ja kuinka ne ovat ajan saatossa ahneuden ja välinpitämättömyyden seurauksena kääntyneet pankkiirien ja korporaatioiden fasismin myötä kääntyneet ihmisiä vastaan.

  Kessuseni, totesit: ”Tässä blokissa ja sen tukemisessa kommenteilla ei taida kummostaakaan suhteellisuuden tajua olla vaan mennään ja meuhdotaan.”

  Kuule, sinä olet niitä ihmisiä, jotka luottavat vallassa olijoihin ja siihen että ne huolehtivat sinusta ja sinä voit rauhassa paistatella auringossa… mutta annas olla kun tilanne tulee päälle. Kreikassa ihmiset nauttivat vaan kun tilanne tuli muka yllättäen päälle… sinun kaltaiset ihmiset löysivät itsensä Golden Dawn tyylisestä toiminnasta meuhkaamassa.

  Miksi?

  Siksi koska sinun pettyksesi tulee olemaan ihan toista mittaluokkaa kuin meidän muiden täällä blogissa kommentoivien… ja tästä tunnen myötätuntoa sinua kohtaan. Raivosi on sitä suurempi mitä enemmän ulkoisesti asiat eivät mene höttöunelmiesi mukaisesti, ja tulet vaatimaan poliitikkojen päitä vadille. Me emme ole sanomassa sinulle ”Mitäs me sanoimme…” vaan henkisesti jo varautuneet tähän ja tiedostamme sisäisen rauhan väylän sekasorron keskellä.

  Kauniitä kesäpäiviä 🙂

  Tykkää

 24. Niin hyvä tuomari, Kananmuna, rasva ym on edelleen ihan hyvää, vaikken olekaan VHH:lla, köyhät ritarit, tjaah, vaikrraa rikkaatkin, mikäs mukavampaa kuin rasvainen pihvi tai lihaisa makkara, rasvainen perunakin käy, jähka ei tule tavaksi.

  Tykkää

 25. MTV:n 45 minuuttia lopetettiin. Ovatko MTV:n tutkivat journalistit esittäneet avaavia kysymyksiä TISAsta ja vastaavista?

  Mitä tekee A-studio? Jauhaa Haglundin kanssa jostain ilmatorjuntaohjuksista.

  Mitä tekee kansa? Lukee Seiskaa ja katsoo Salkkareita.

  Hyvä Suomi. Aivot narikassa.

  Tykkää

 26. ”ihmetellen” on vielä normaali ihminen, mutta mietippä niiden ituhippiperheiden vesoja, jotka pitävät lihansyöjiä murhaajina ja lihavia sairaina?

  Törmään tällaisiin ihmisiin entistä enemmän ja he todella kuvittelevat olevansa oikeassa, kun kerran niin on opetettu ja tutkimuksetkin sitä puoltavat.

  Heidän kasvoiltaan paistaa aito inho, joka mielestäni kertoo sitä, että kognitiivinen aivopesu on mennyt todella sinne tunnetasolle. Eikä heitä ole opetettu kyseenalaistamaan aivopesua.

  Olen joskus pohtinut sitä, mitä tästä kaikesta seuraa.

  Erilaisuuden diskriminoinnin määrä tulee väistämättä lisääntymään niin pitkään kunnes tapahtuu jotain mullistavaa. Oli se sitten sota, terrorismi, pandemia tms. joka pistää ihmiset ajattelemaan omilla aivoilla ja toimimaan yhdessä yhteisten etujen saavuttamiseksi, toisiaan kunnioittaen.

  Pahimmillaan nykyinen kehitys johtaa hallitusten ja viranomaisten kaatumiseen, jolloin elämme ilman lakeja ja velvoitteita.

  Silloin eloon jää vahvimmat (kuten nälänhädässä lihavimmat), joka on luonnon laki.

  Eräs englantilainen proffa ennusti täysin oikein Neuvostoliiton hajoamisen. Hän on myös ennustanut, että länsimainen järjestelmä kaatuu näillä hetkillä. Merkkejä on ilmassa, mutta ovatko ne vielä liian hiljaisia signaaleita muuttaakseen maailmaa vai ei jää nähtäväksi.

  Tykkää

 27. Niin tuomarisein, välillä näyttää siltä, että joiltakin antihiilaresteillakin menee hysteria ituhippien tasolle.

  Ongelmahan nyky menossa taitaa olla ns kulutuksen kasvattamisessa. Aiemminhan tämä taisi auttaa, mutta kun nykyisin taitaa kulutustavarat tulla enennevässä määrin ulkomailta.

  Tykkää

 28. Terve ihmetellen

  Olisiko sinun hyvä katsoa oheinen video siitä miten jenkit tuumaavat oman maansa Food and Drug Administrationista, jonka pitäisi huolehtia ihmisten terveydestä.

  No, eihän ne niin tee vaan miten Rothschilds Rockefeller Siionistien hallinoimat lääkeyhtiöt haluavat eli ihmiset ovat vain massaa, jota haalutaan tarkoituksellisesti heikentää.

  Kyllä sinulla riittää ihmeteltävää siinä vaiheessa kun huomaat TTIP:n myötä huomaat mitä se aiheuttaa sinulle ja ihmisille lähelläsi… ja mietit mistä hysteriasi juontaa juurensa… siitä, että myit siulusi halvalla, lääkeyhtiöille ja RAHAn vallalle.

  Tykkää

 29. Ei täällä mitään saada aikaiseksi, ainoa mikä saisi poliitikot heräämään kansan päälle kuseksimiseensa olisi maanlaajuiset väkivaltaiset mellakat. Polttopullot ja pesäpallomailat, ei mitään Kiakkovieras-spedeilyä.

  Ja vaikka saataisiin, kaikkea johdetaan ylhäältä päin, kabinettisopimukset verhojen takana on tehty jo. Korporaatiot omistavat piakkoin kaiken, johan se tiedettiin että mm. taannoiset(jo vuosientakaiset) nälänhädät eri kehitysmaissa mm. Aasiassa ja Afrikassa johtuivat vain viljan hinnalla keinottelusta että maailmaa johtavat obeesit norsunluutornissa asujat saavat puristettua köyhistä lisää hilloa.

  Tykkää

 30. Mikko,

  Sanomasi ei pidä paikkaansa siltä osin, että mitään ei saada aikaiseksi.

  Joo, esittämäsi vaihtoehto on se karu vaihtoehto, johon nimimerkkki kessun tyyppiset ihmiset sortuvat huomattuaan tultuaan karvaasti petetyiksi.

  Tietoisuus on se toinen vaihtoehto.

  Katsos, ihmiset ovat luonteeltaan sopuleita eli menevät sinne minne muutkin… muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

  No, jenkkiarmeija teki atomipommin räjäytyksiä tyynen valtameren atolleilla, ja lisäksi tekivät kokeita siellä apinoilla eli he opettivat muutaman apinan pesemään radioaktiiviset pähkinät ennen syömistä.

  Mikko hei, aluksi vain muutama tuli mukaan, pikku hiljaa joukko oli kymmeniä… mutta todellinen läpimurto tuli kun sata apinaa ryhtyi pesemään pähkinät ennen syömistä, jolloin koko yhteisö yhtä äkkiä ryhtyi pesemään pähkinät.

  Tätä Rothschilds Rockefeller Siionistit pelkäävät kaikkein eniten eli riittävän suuri joukko kun tajuaa RAHAn vallan juonittelun koko maailnman päänmenoksi niin tapahtuu muutos… ja kyllä tulee New World Order, mutta ei oligarkkkien eikä Rothschilds pankkiirien kaltainen… vaan enemmän perusta, jolle VAPAUS amerikoissa rakentui alkujaan… lukekaa Yhdysvaltojen Constitution… siinä on hyvä perusta niin suomalaisille kuin ukrainalaisillekin… sekä venäläisille kuin nykyajan rapautuvalle Yhdysvalloille!

  Tykkää

 31. Mistä saisi lapsille syötettyä uraania ?

  Homeopaatilta: Uranium Nitricumia suuhun jos lapsilla vaivaa ureapuoli.

  Jos haluaa syöttää lapsille plutoniumia niin pyytää homeopaateilta valmistetta nimeltä:
  Plutonium muriaticum.

  Näin ainakin jenkeissä.

  Onko Suomessa kiellettyä? Saako plutonium- ja uraani-homeopatialääkkeitä myydä suomessa vai koskeeko niitä ydinainelait ?

  Koskeeko TISA siihen olleskaan ?

  Tykkää

 32. Niin hyvä djanesh,

  rakkaus on kaiken alku,

  ei sen puoleen, katsoinko foxia ja mulderia koska se oli totta, vai koska jompi kumpi oli ihán ihku vai? ohjelma ohin ihan kiva.

  Tai onko Simpsonit sitä ihteään.

  Tykkää

 33. Byrokratian tavoitteena on tehdä kaikki vaikeaksi ja mutkikkaaksi niin että tarvitaan lisää byrokratiaa sotkuissa pärjäämiseen. Minkään sortin tuottavuus ei byrokratiassa rypemisessä kohoa. Suomi ei nouse – byrokratian suosta. Kansanedustajien rohkeus on rajoittunut byrokratiatalkoista puhumiseen. Tekoihin ei ole kanttia.

  Jyrki Joensuu

  yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri

  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/07/22/laakarikeskus-lopetti-hullun-byrokratian-vuoksi-kahdeksansivuinen-omavalvontasuunnitelma-siivouskomeroon-lattiakaivo

  Tykkää

 34. TtippTtiapp tippa tappa tisa tisa ttippa ttappa:

  Jos neuvotteluteksti ei radikaalisti muutu, vaarassa ovat ruoan turvallisuus ja ihmisten terveys.

  Vuotanut luku paljastaa sopimuksen suosivan korporaatioita kansanterveyden ja ruokaturvallisuuden kustannuksella. Vuodosta uutisoi muun muassa voittoa tavoittelematon, riippumaton uutissivusto Common Dreams.

  – Samaan aikaan, kun monia avainkohtia kuten geenimuuntelua yhä piilotellaan, on selvää, että kansanterveys on häviämässä korporaatioiden intresseille suuressa mittakaavassa, sanoo IATP:n (Institute for Agriculture and Trade Policy) asiantuntijatohtori Steve Suppan analyysissaan.

  http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3206220/taas-uusi-ttip-vuoto-kansanterveys-haviamassa-suuryritysten-intresseille-6%E2%80%930

  Tykkää

 35. Lisää ihmettelyä:

  http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3268497/%E2%80%9Dstubb-painosti-kirjoittamaan-myonteisemmin-ttip-kauppasopimuksesta%E2%80%9D

  Toimittaja joutui puolen vuoden hermolomalle.

  Toimittaja Jaana Kivi oli Suomessa ensimmäisiä, jotka kirjoittivat perusteellisesti ja kriittisesti Euroopan unionin ja Yhdysvaltain välisestä investointi- ja kauppasopimuksesta (TTIP). Sen johdosta hän kohtasi painostusta eri tahoilta ja joutui lopulta jäämään puolen vuoden hermolomalle.

  Kiven mukaan häntä yritettiin saada muuttamaan juttuaan ja lopettamaan kriittinen kirjoittaminen aiheesta. Kuitenkin ainoa painostavaksi kokemansa taho, jonka hän suostuu julkisesti nimeämään, on ulkoministeriö.

  – Oli aamiaistilaisuutta silloisen Eurooppa- ja ulkomaankauppaministerin Alexander Stubbin johdolla ja kuulemistilaisuutta turvallisen lobbariarmeijan kesken. Molemmilla kerroilla, kun kohtasin Stubbin TTIP:n merkeissä, viesti rivien välissä oli selvästi, että EU:n kauppapolitiikka on isojen poikien leikkiä, turha tänne on tulla näppejään polttamaan.

  – Ensimmäisessä tilaisuudessa ministeri Stubb muisti useita kertoja viitata Suomen mediassa leviäviin virheellisiin tietoihin, jotka olisi syytä korjata kertomalla sopimuksen positiivisista vaikutuksista.

  Nämä kehotukset olivat kuin suoraan Corporate Europe Observatoryn julkisuuteen vuotamasta komission viestintästrategiasta.

  Kansan Uutiset yritti tuloksetta tavoitella pääministeri Alexander Stubbia kommentoimaan järjestämiensä tilaisuuksien luonnetta ja sitä, mitkä mediassa esitetyt tiedot olivat hänen mielestään virheellisiä.

  – Suomen osalta ei ole tehty tarkkoja laskelmia ja tutkimustieto maan hyödyistä puuttuu kokonaan. Stubbin, ulkoministeriön ja lobbareiden väitteet perustuvat olettamuksiin ja suppeisiin kyselyihin. Varsinkaan CEPR ei ole mikään puolueeton taho tekemään tutkimusta, vaan ajaa tasan tarkkaan komission etua. Tutkimuslaitoksen taustalla vaikuttavat useat suuryritykset.

  – Tuntuu, että komissiosta vain sanellaan alaspäin niin sanottuja totuuksia poliitikkojen suihin. Kyse on äärimmäisen ideologisesta asiasta, tässä ajetaan läpi erittäin uusliberaalia vallansiirtoa.

  – On todennäköistä, ettei edes ulkoministeri tiedä kaikkea, mitä komission kulisseissa tapahtuu. On koneisto vielä hänenkin takanaan, mistä emme tiedä mitään – komissio, sen yhteistyöverkostot, lobbauskoneistot, yritysjohtajat.

  – On myös naiivia ajatella, että esimerkiksi ulkoministeriöstä saatava tieto olisi jotenkin puolueetonta. Asia nyt sattuu olemaan erittäin ideologisesti värittynyt ja arvolatautunut.

  Kiven mukaan tuntuu joskus skitsofreeniselta, että toimittajalta vaaditaan yhtä aikaa sekä kriittisyyttä että puolueettomuutta.

  – Millainen toimittaja on sellainen, joka ottaa asioista selvää, perehtyy niihin, mutta ei muodosta mitään omaa näkemystä? Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin robottitoimittaja, ihmiskone. Journalistisia valintoja tehdään tietoisesti tai tiedostamatta.

  – Vapaakauppasopimuksia kritisoidessaan tulee helposti leimatuksi vasemmistolaiseksi. Minuakin on luultu vasemmistoaktiiviksi ja kyselty, onko minulla tai lähteilläni vasemmistokytköksiä tai kannanko taskussani puoluekirjaa.

  Kivi sanoo kokevansa tällaiset syytökset hämmentävinä.

  – Moni toimittaja ei tähän rumbaan lähde. Kukaan ei halua leimoja, koska se ei kuulu journalismin ihanteisiin. Pelätään, että siinä menevät työmahdollisuudet.

  Kiven mielestä valtamediassa pelätään erityisesti vasemmistolaiseksi leimautumista, harvempi pelkää leimautumista oikeistolaiseksi.

  – Ehkä se on niin itsestäänselvyys ja rakenteissa, että ollaan kallellaan siihen suuntaan. Paljonhan uutiskielessä käytetään esimerkiksi talouspolitiikan uusliberaalia termistöä. Sitä ei osaa kukaan kyseenalaistaa ja silloinhan se on todella toimivaa. Valtamedian uutishierarkiat heijastavat poliittista rakennetta aika yksi yhteen.

  Kiven mukaan hämmennys TTIP:n ympärillä kertoo siitä, että sekä kansa että media ovat vieraantuneet EU:n päätöksenteosta. Monikaan ei ymmärrä, miten tiivis osa sitä lobbauskoneisto on.

  Mitä Kivi ajattelee TTIP:stä tällä hetkellä?

  – Henkilökohtaisesti minua pelottaa se, etteivät ihmiset tiedä ja hahmota asian suuruutta, sitä koko peliä, mikä siellä takana on. Jos laiva lähtee siihen suuntaan, sitä on mahdotonta enää kääntää.

  Tykkää

 36. Kun valtioiden (esim. USA) ja valtioblokkien (esim. EU) välisiä sopimuksia kuten TISA ja TTIP neuvotellaan, sopimuksista pyritään tekemään symmetrisiä. Symmetrisyydellä pyritään takaamaan, että kaikki osapuolet saavat yhtäläiset oikeudet ja kaikkia osapuolia sitovat yhtäläiset velvollisuudet. Toisaalta tiedetään jo etukäteen, että kaikki tulevat tilanteet kattavia sopimuksia ei voida saada aikaiseksi.

  Epätäydelliset sopimukset antavat tilaisuuksia mm. epäeettisille tai toisen osapuolen intressien vastaisille tulkinnoille ja toimintatavoille. Se on ongelma, johon ei löydy minkäänlaista patenttiratkaisua.

  Sopimusten symmetrisyys taas on nk. vahvemmalle osapuolellle edullnen lähtöasetelma. Vahvempi osapuoli tässä tarkoittaa esim. jonkin teknologian, toimialan, markkina-aseman, innovoinnin tms. suhteen vahvempaa osapuolta, ei niinkään valtiota vai valtioblokkia.

  EU:n jäsenten kohdalla tämä asetelma on useilla toimialoilla epäedullinen, sillä tiukassa tilanteessa yksittäinen EU-valtio vaan ei EU joutunee jotain yhdysvaltalaista suuryritystä vastaan. Aivan vastaavasti yksittäisen EU-valtion yritys joutunee kilpailemaan yhä selvemmin yhdysvaltalaista yritystä vastaan. Ennuste EU:n jäsenvaltioiden tai yksittäisen EU:n valtiossa toimivan yrityksen osalta ei tällaisessa tilanteessa ole kovinkaan hyvä.

  Jos EU:n jäsenvaltiot tai EU:n jäsenvaltioiden yritykset aikovat jatkossa pitää puolensa, ainoana vaihtoehtona lienee liitovaltio, joka ainoana Atlantin tällä puolen kykenee palauttamaan sopimusten symmetrian myös käytännn tasolle. Näin ollen TISA ja TTIP voidaan nähdä liittovaltiokehityksen instrumentteina, jolloin on turha odottaa EU:n ottavan niissä kovinkaan vahvasti huomioon yksittäisten jäsenvaltioiden tai niiden yritysten etua. EU:n liittovaltiokehitys on EU:ssa niin korkealla prioriteelilla, että yksittäisten valtioiden tai yksittäisten yritysten etu on uhrattavissa.

  Tykkää

 37. Kyllähän tuo Stuppi näyttää olevan sätkyukko, joka aina tekee, mitä isot pojat käskee. Palkinnoksi lienee luvattu kutsu Bilderbergiin.

  Tykkää

 38. Ei tää mitään huuhaata ole!!!! Itse en ole nyky päättäjiin luottanut enään yhtään. Sellasta kusetusta, että ei aikoihin ole nähty!!! Onneksi ihmiset on alkanut myös heräämään tähän!!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s